Προπομπός Σταθάκη με επίσκεψη στη ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 00:30 Προπομπός Σταθάκη με επίσκεψη στη ΛΑΡΚΟ

Επανέλαβε τη δέσμευση για τη διατήρησή της υπό δημόσιο έλεγχο...

Επίσκεψη στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα πραγματοποίησε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης την Τρίτη 25 Ιουλίου και συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και τα σωματεία των εργαζομένων.

Μαζί του ήταν ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης ο οποίος, άφησε το πρωί την Επιτροπή και την εισήγηση για τα ΜΜΕ προκειμένου να βρεθεί στη ΛΑΡΚΟ και να καταθέσει τις προτάσεις και τους προβληματισμούς του αναφορικά με το παρόν και το μέλλον της.

Το ζήτημα της βιωσιμότητας της εταιρείας η θέση της στην παγκόσμια αγορά, είναι από τα θέματα που θα απασχολήσουν το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο, το οποίο διεξάγεται σήμερα και αύριο (27/7) στην πόλη της Λαμίας. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η ΛΑΡΚΟ αποτελεί ένα σημαντικότατο αναπτυξιακό μοχλό για την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας και προς τούτο, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του συνόλου της τοπικής κοινωνίας και των φορέων.

Ο κ. Σταθάκης ανέφερε εκ νέου ότι αποτελεί δέσμευση της κυβέρνησης η παραμονή της εταιρείας υπό δημόσιο έλεγχο τονίζοντας τις ενέργειες που έχουν γίνει προκειμένου να βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση της ΛΑΡΚΟ, ανάμεσα σε αυτές και η συμφωνία με τη ΔΕΗ για τη μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση