Επιχείρηση καθαρισμός πεύκων στο ΓΝ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 10:44 Επιχείρηση καθαρισμός πεύκων στο ΓΝ Λαμίας

«Από τύχη δεν είχαμε μέχρι σήμερα ατύχημα», αναφέρει η εισήγηση των τεχνικών υπηρεσιών.

Σε συνοπτικό διαγωνισμό θα προβεί το Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να προχωρήσουν σε καθαρισμό του πευκοδάσους στον περιβάλλοντα χώρο, από επικίνδυνα κλαδιά και δέντρα.

Σε προηγούμενο ΔΣ εγκρίθηκε η σκοπιμότητα διενέργειας του διαγωνισμού «Κοπή, Υλοτόμηση, Κλάδεμα και Απομάκρυνση ατόμων Πεύκης, Πλατάνων και διαφόρων άλλων δένδρων από τον περιβάλλοντα χώρο του Γ.Ν. Λαμίας & του ΚΕΦΙΑΠ ευθύνης του Γ.Ν. Λαμίας, λόγω νέκρωσης τμημάτων τους και υπερβολικής βλάστησης».

Οι επικίνδυνες πτώσεις κλαδιών, έχουν γίνει γνωστές εδώ και μήνες και η τεχνική υπηρεσία συνέταξε σχετική έκθεση όπου αναφέρει την επικινδυνότητα, αλλά και την τοποθέτηση κορδελών και προειδοποιητικών πινακίδων γύρω από το εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται στην νότια πλευρά του οικοπέδου, ώστε να αποφεύγετε η συχνή διέλευση πεζών. Μάλιστα σημειώνει ότι καθαρά από τύχη μέχρι σήμερα δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό ή σοβαρές υλικές ζημιές στο σημείο.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Νοσοκομείου ο ενδεικτικός προϋπολογισμός για να γίνει και πάλι ασφαλής ο χώρος, είναι 10.000 ευρώ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση