Φθιώτιδα: Την "πάτησαν" για 2η φορά με το ίδιο ΑΤΜ και έφυγαν χωρίς λεφτά!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017 07:45 Φθιώτιδα: Την "πάτησαν" για 2η φορά με το ίδιο ΑΤΜ και έφυγαν χωρίς λεφτά!

Και την προηγούμενη φορά είχαν ανατινάξει το μηχάνημα, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν χρήματα...

Μετά το διπλό χτύπημα στα ΑΤΜ της Πειραιώς στις Λιβανάτες στις 27 Μαΐου, η σπείρα που ανατινάζει τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης, επέστρεψε στην κεντρική πλατεία του χωριού για να πάρει την εκδίκησή της από το ΑΤΜ που δεν τους είχε δώσει χρήματα στο προηγούμενο χτύπημα.

Και αυτή τη φορά όμως έφυγαν άπραγοι, καθώς παρά τις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσαν, οι "κασέτες" με τα χρήματα δεν άνοιξαν! Το νέο χτύπημα σημειώθηκε στις 4:00' τα ξημερώματα της Κυριακής (30/7) στο μηχάνημα που φιλοξενείται στην κεντρική πλατεία Λιβανατών και όπως σημειώσαμε έγινε με την γνωστή μέθοδο διοχέτευσης του αερίου στο ΑΤΜ και την πρόκληση έκρηξης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι όπως και στο προηγούμενο χτύπημα το συγκεκριμένο μηχάνημα ήταν αυτό που και πάλι δεν τους είχε δώσει χρήματα, με τους δράστες να φεύγουν με τις "κασέτες" από το έτερο μηχάνημα που βρισκόταν 350 μακριά.

Η σπείρα επιλέγει μόνιμα ΑΤΜ που βρίσκονται σε απομακρυσμένες, από Αστυνομικά Τμήματα περιοχές, μεταξύ 2:00' και 4:00' τα ξημερώματα προκαλώντας συγχρόνως εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Για το συμβάν ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση