Λαμία: Ολοκληρώθηκε το δύσκολο έργο της Μπιζανίου - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017 08:20 Λαμία: Ολοκληρώθηκε το δύσκολο έργο της Μπιζανίου - ΒΙΝΤΕΟ

Δόθηκε από σήμερα στην κυκλοφορία - Δηλώσεις Νίκου Σταυρογιάννη.

Ένα σύγχρονο δρόμο μαζί με σύγχρονες υποδομές, παραδόθηκε χθες στους κατοίκους της οδού Μπιζανίου στη Βορειοανατολική Λαμία.

Πρόκειται για το δρόμο που τον Οκτώβριο του 2015 είχε υποχωρήσει θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή ενός μικρού κοριτσιού και έκτοτε σταμάτησε να εξυπηρετεί ένα σημαντικό αριθμό ανθρώπων που προσέγγιζαν το βόρειο τμήμα της πόλης μέσω αυτού.

Συγχρόνως ήταν ορατός ο κίνδυνος και για τις παρόδιες ιδιοκτησίες με αποτέλεσμα ο Δήμος να βάλει μπρος το σχέδιο επανασχεδίασης του.

Αυτό αποδείχτηκε πολύ πιο δύσκολο κι από ότι είχε προβλεφθεί στην αρχή για αυτό και σήμερα ο Δήμαρχος Λαμιέων παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος που έστω και με κάποια καθυστέρηση - αφού συνεχώς προέκυπταν και νέα προβλήματα - επιτέλους ολοκληρώθηκε ένα «μεγάλο, σύνθετο και δύσκολο έργο. Το μεγαλύτερο στη Λαμία και μάλιστα από ίδιους πόρους…», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο κ. Σταυρογιάννης.

Ο κ. Σταυρογιάννης δεν παρέλειψε εκτός από την ανάδοχο εταιρία να ευχαριστήσει τους συνεργάτες τους και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, καθώς και της ΔΕΥΑΛ που συμμετείχε επίσης στο έργο, αλλά και τους κατοίκους της περιοχής που υπέμειναν τας συνεργεία για τόσους μήνες γνωρίζοντας όμως ότι θα γίνει κάτι καλό.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση