Σήμερα το πρωί η κηδεία του δικηγόρου Δημήτρη Σταματόπουλου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Αυγούστου 2017 09:12 Σήμερα το πρωί η κηδεία του δικηγόρου Δημήτρη Σταματόπουλου

Στον Άγιο Αθανάσιο στα Γαλανέικα Λαμίας.

Σήμερα Κυριακή 6 Αυγούστου, στις 11.00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας, θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία του 57χρονου γνωστού δικηγόρου Δημήτρη Σταματόπουλου, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα την περασμένη Δευτέρα στη Γεωργία.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή του στη Λιλαία Φωκίδας, που αγαπούσε ιδιαίτερα.

Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί, όσοι μπορούν, να ενισχύσουν το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας.

Η σορός του Δημήτρη Σταματόπουλου, έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι του Σαββάτου (5/8) αεροπορικώς στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά το πέρας των γραφειοκρατικών διατυπώσεων με την ξένη χώρα.

Ποιος ήταν

Ο Δημήτρης Σταματόπουλος γεννήθηκε το 1960 στη Λαμία, ήταν παντρεμένος και πατέρας μίας κόρης. Άνθρωπος με ιδιαίτερη προσφορά σε συλλογικότητες και με έντονη πολιτική και πολιτιστική δραστηριότητα. Ενταγμένος στην Αριστερά και στο ΣΥΡΙΖΑ από τη δημιουργία του, ήταν υποψήφιος βουλευτής του στις εκλογές του 2009 στην Φθιώτιδα και επίσης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές (2014) με το συνδυασμό του Βαγγέλη Αποστόλου «Στερεά σε Νέα Τροχιά». Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λαμίας έως σήμερα. Τα έτη 1996 – 2002 ήταν μέλος διαφόρων οικολογικών οργανώσεων. Μετά το 2001 μέλος του συντονιστικού οργάνου του «Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ» στην Λαμία, τ. Γεν. Γραμματέας της Δικαστικής Επιτροπής της Ε.Ο.Χ.– τ. πρόεδρος και μέλος του ΔΣ του Ελλ. Ορειβατικού Συλλόγου Λαμίας και του «Ομίλου Φίλων Δάσους Λαμίας».

Επαγγελματικά αποφοίτησε το 1984 από την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κύριο αντικείμενο νομικής ενασχόλησης η δικηγορία (δικαστηριακή και συμβουλευτική) από το 1986 με έμφαση στο αστικό, εργατικό και εμπορικό δίκαιο.

«Καλό ταξίδι!...»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση