Πρόσκληση για την πρόσληψη εργάτη στην καταπολέμηση του δάκου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 08:55 Πρόσκληση για την πρόσληψη εργάτη στην καταπολέμηση του δάκου

Νέα προθεσμία από την ΠΕ Εύβοιας…

Δεν υπήρξε κάποια αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση ΥΕ Εργατοτεχνικού προσωπικού (εργάτης αποθήκης) για την απασχόλησή του στην ΠΕ Εύβοιας γι ατο πρόγραμμα της δακοκτονίας.

Έτσι με σημερινή ημερομηνία επαναλαμβάνεται η μία (1) θέση της ∆/νσης Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας µε έδρα τη Χαλκίδα, για την πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου , ενός(1) ατόµου ειδικότητας ΥΕ Εργατοτεχνικού προσωπικού (εργάτης αποθήκης), µε διάρκεια απασχόλησης µέχρι και εξήντα(60) ηµεροµίσθια -από την ηµεροµηνία υπογραφής της σύµβασης πρόσληψης και όχι πέραν της 30ης Νοεµβρίου 2017- για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράµµατος καταπολέµησης του δάκου της ελιάς έτους 2017.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ηµερολογιακές ηµέρες και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο κατάστηµα της ∆/νσης Αγροτικής Οικονοµίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε.Εύβοιας (Ταχ. ∆/νση Λ.Χαϊνά 93 - 341 00- Χαλκίδα) και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος Χαλκίδας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση