Τα ονόματα της Επιτροπής που θα διενεργήσει τις εκλογές στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 13:55 Τα ονόματα της Επιτροπής που θα διενεργήσει τις εκλογές στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Ορίσθηκαν σήμερα (8/8/17) από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, τα πρόσωπα που απαρτίζουν την 5μελη Επιτροπή διενέργειας των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Πρόκειται για τους:

1. Δρακάκη Δημήτριο του Νικολάου, Δικηγόρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας ως Πρόεδρο, με αναπληρώτριά του την Ξάνθη Αικατερίνη του Ανδρέα Δικηγόρο του ιδίου Συλλόγου.

2. Κωνσταντίνο Καλλιώρα, Προϊστάμενο του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Νομικών Προσώπων Λαμίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας με αναπληρώτρια του την Καλλιώρα Χρυσάνθη, υπάλληλο του ιδίου τμήματος.

3. Ντζάθα Χαρίλαο, Προϊστάμενο του Τμήματος Γραμματειακής Υποστήριξης και Παροχής Πληροφοριών Νομού Φθιώτιδας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας με αναπληρώτρια του την Ευαγγελία Βελέντζα, υπάλληλο του ιδίου Τμήματος.

4. Μπράζα Ελευθέριο του Κων/νου, μέλος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, με αναπληρωτή του τον Ζήσιμο Γεώργιο του Βασιλείου, επίσης μέλος του εν λόγω Επιμελητηρίου.

5. Δροσοπούλου Δέσποινα του Νικολάου, Διευθύντρια του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, με αναπληρωτή της τον Πισπιρίγκο Θεόδωρο του Ιωάννη, υπάλληλο του εν λόγω Επιμελητηρίου.

Γραμματέας της Επιτροπής ορίσθηκε η Σιασιάκου Άννα-Παναγιώτα, υπάλληλος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση