Μπήκαν κάγκελα στο δρομάκι του Αγίου Φανουρίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 21:24 Μπήκαν κάγκελα στο δρομάκι του Αγίου Φανουρίου

Ευχαριστήριο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Παναγίας Δέσποινας προς το Δήμο Λαμιέων.

Ένα αίτημα χρόνων των πιστών που επισκέπτονται το Ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Φαναρίου, ολοκλήρωσε ο Δήμος Λαμιέων και αφορά την τοποθέτηση κιγκλιδώματος στο δρόμο που οδηγεί σε αυτό.

Όπως επισημαίνει το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας της Παναγίας Δέσποινας όπου ανήκει το ξωκλήσι, ήταν πολύ επικίνδυνο για πτώση των διερχόμενων για αυτό και ευχαριστεί θερμά:

«Το Εκκλ/κο Συμβούλιο του ιστορικού Ι.Ν. Παναγίας Δεσποίνης Πόλεως Λαμίας, εκφράζει τις ευγνώμονες ευχαριστίες του στο Δήμο Λαμιέων & ιδιαίτερα στον Αντιδ/ρχο κ. Στυλιανό Καραγιάννη, γιατί μετά από αίτημα του Ι.Ν, ενήργησε με τα υπ΄ αυτόν τμήματα (Σιδηρουργείο - Ελαιοχρωματιστές), στην τοποθέτηση προστατευτικού κιγκλιδώματος στον δρομίσκο που οδηγεί στο Ι. Παρεκκλήσιο του Αγ. Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου (εορτάζει 26-27 Αυγούστου) στο Κάστρο της πόλεως.

Από πολλά έτη υπήρχε η ανάγκη κατασκευής μεταλλικού κιγκλιδώματος στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς ο κίνδυνος πτώσης στο κενό των διερχομένων ήταν μέγιστος.

Ευχόμαστε, ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός, διά πρεσβειών του Αγ. Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου, να ευλογεί, υγιαίνει & ειρηνεύει την ζωή όλων. Καλή Παναγιά».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση