«Δέντρα» από κάνναβη μέσα στις ελιές αποκάλυψε η Ασφάλεια στο Λογγό!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017 07:45 «Δέντρα» από κάνναβη μέσα στις ελιές αποκάλυψε η Ασφάλεια στο Λογγό!

Τα φυτά έφταναν μέχρι τα 4 μέτρα - Συνελήφθη ένας 34χρονος.

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (12-08-2017) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, 34χρονος Έλληνας, ο οποίος σε ελαιοπερίβολο στο Λογγό Φθιώτιδας, καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης.

Στη δικογραφία εκτός από τις παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών (καλλιέργεια) υπάρχει και αυτή περί όπλων αφού στην κατοχή του ήταν ανάλογα ευρήματα.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν και έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση το χώρο, το οποίο προχθές το πρωί ο 34χρονος προσέγγισε και προέβη στην περιποίηση – πότισμα των δενδρυλλίων κάνναβης που καλλιεργούσε.

Από τον συγκεκριμένο χώρο, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα (10) δενδρύλλια κάνναβης, σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους από 1,5 έως και 3 μέτρων, ενώ σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν δύο (2) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 3,5 και 4 μέτρων αντίστοιχα, καθώς και 2 μαχαίρια μάχης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση