Θρήνος: Σκοτώθηκε 25χρονος και τραυματίστηκε σοβαρά 27χρονος Λαμιώτης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017 08:06 Θρήνος: Σκοτώθηκε 25χρονος και τραυματίστηκε σοβαρά 27χρονος Λαμιώτης

«Καρφώθηκαν» σε δέντρο με το αυτοκίνητό τους…

Από τη Λαμία είναι ο 27χρονος συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κορμό δέντρου στην Εθνική Οδό Πύργου - Πατρών ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο στις 8:30’ το πρωί.

Αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν να σκοτωθεί ο 25χρονος οδηγός και να τραυματιστεί σοβαρά ο 27χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport οι δύο φίλοι και συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα της Φαρμακευτικής, επέστρεφαν στην Πάτρα από το σπίτι του άτυχου 25χρονου στη Γαστούνη, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο εξετράπη αριστερά της πορείας του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» σε κορμό δέντρου, με συνέπεια τον τραυματισμό των δύο νέων.

Όπως μετέδωσε το patrisnews.com, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες. Στη συνέχεια διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης ο 25χρονος, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του και στο Νοσοκομείο του Πύργου ο 27χρονος από τη Λαμία, όπου και παραμένει λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του, χωρίς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας να κινδυνεύει η ζωή του.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Ήλιδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση