Τραγωδία στις γραμμές - Τρένο σκότωσε στρατιώτη!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 17:00 Τραγωδία στις γραμμές - Τρένο σκότωσε στρατιώτη! (ΦΩΤΟ αρχείου)

Την τελευταία στιγμή γλίτωσε ο φίλος του που περπατούσαν μαζί , ο οποίος πρόλαβε πήδηξε και τραυματίστηκε ελαφρά...

Τραγικό θάνατο βρήκε στις 11:15' το πρωί της Πέμπτης (17/8) νεαρός στρατιώτης, όταν παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ στη κεντρική γραμμή Αθηνών - Οινόης - Χαλκίδας, λίγο πριν από το Σταθμό Οινοφύτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άτυχος στρατιώτης ηλικίας 19 ετών, που υπηρετούσε στον Αυλώνα, παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία σε ένα σημείο που υπάρχει γέφυρα και ελαφριά στροφή, όπου περπατούσε παρέα μάλιστα με έναν συνάδελφο του.

Ο άλλος στρατιώτης, φίλος του 19χρονου, πρόλαβε και απομακρύνθηκε όχι όμως και το άτυχο παιδί που παρασύρθηκε από το τραίνο. Χρειάστηκε μάλιστα η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν το άψυχο κορμί του άτυχου στρατιώτη.

Ο άλλος στρατιώτης σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Η ανακοίνωση του Γ.Ε.Σ. για το τραγικό συμβάν:

«Ενημερώνουμε ότι, την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 και περί ώρα 11:15, ο  Στρατιώτης Η.Α. του ΚΕΤΘ, ο οποίος είχε λάβει άδεια από τη Μονάδα του,  παρασύρθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από  διερχόμενη αμαξοστοιχία στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Οινόης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Η αμαξοστοιχία, παρέσυρε και τον Στρατιώτη Τ.Β., ο οποίος τραυματίσθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως».

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση