Παραμένει νοσηλευόμενος ο 27χρονος Λαμιώτης φαρμακοποιός

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 14:51 Παραμένει νοσηλευόμενος ο 27χρονος Λαμιώτης φαρμακοποιός

Θρήνος στη Γαστούνη για την απώλεια του 25χρονου φίλου του και συμφοιτητή του, που ήταν και ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου...

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα παραμένει νοσηλευόμενος, ευτυχώς εκτός κινδύνου, ο 27χρονος Λαμιώτης φαρμακοποιός που τραυματίσθηκε στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο έξω από τη Γαστούνη Ηλείας.

Ο 27χρονος είχε επισκεφθεί τον φίλο του και συμφοιτητή του με καταγωγή από τη Γαστούνη, Σπύρο Γιατρά ο οποίος και οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο το πρωί της περασμένης Τρίτης (επόμενη φώτο).

Πως έγινε το κακό

Ήταν γύρω στις 8:30’ όταν οι δύο φίλοι επέστρεφαν στη Γαστούνη. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία - που ερευνά η Τροχαία Ήλιδας - το όχημα εξετράπη της πορείας του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» σε κορμό δέντρου, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό των δύο νέων.

Ο 25χρονος Σπύρος υπέκυψε στα τραύματά του στο ΚΥ Γαστούνης, ενώ ο 27χρονος φίλος του διακομίσθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Πύργου, όπως σημειώσαμε, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Η τελευταία πράξη του δράματος για τον Σπύρο Γιατρά, παίχθηκε την Τετάρτη 16 Αυγούστου, στον Ιερό Αγίου Νικολάου στη Γαστούνη όπου σύμφωνα με το patrisnews.com εκτυλίχθηκαν εικόνες από αρχαία τραγωδία.

Εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν από νωρίς για το τελευταίο αντίο.

Τραγικές φιγούρες, οι γονείς, οι δύο αδελφές του και οι στενοί φίλοι του άτυχου νέου, που τον έχασαν από κοντά τους τόσο πρόωρα και τόσο άδικα. Στα χείλη ένα μεγάλο «γιατί», κι ένας ανείπωτος πόνος στην καρδιά όλων. Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο Σπύρος «έφυγε» για πάντα.. Ήταν ένα παιδί, πάντα χαμογελαστό και πολύ αγαπητό στην Ηλεία. Ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Φαρμακευτική, ήταν έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του και να συνεχίσει την οικογενειακή κληρονομιά.

Η μοίρα όμως επιφύλασσε γι αυτό την πιο άδικη και οδυνηρή κατάληξη…

Προσαρμοσμένη αναζήτηση