Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Έφυγε» ο γνωστός Λαμιώτης μηχανολόγος Χρήστος Ευαγγελίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 08:06 «Έφυγε» ο γνωστός Λαμιώτης μηχανολόγος Χρήστος Ευαγγελίου

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το πρωί στις 10:30'  στον Άγιο Λουκά.

«Έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης 17 Αυγούστου, ο γνωστός Λαμιώτης μηχανολόγος, Χρήστος Ευαγγελίου.

Ο 61χρονος μηχανολόγος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας με εγκεφαλική αιμορραγία, όπου και κατέληξε προδομένος και από την καρδιά του, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, στο οποίο η οικογένειά του εκφράζει θερμές ευχαριστίες.

Ο Χρήστος Ευαγγελίου είχε σπουδάσει Μηχανολόγος - Υπομηχανικός στο Πολυτεχνείο της Αθήνας και επί σειρά ετών διατηρούσε γραφείο στο κέντρο της πόλης, στην αρχή της οδού Βύρωνος.

Επρόκειτο για έναν από τους πιο αξιαγάπητους ανθρώπους στο χώρο του, που ήταν σημείο αναφοράς για τη δύναμη της ψυχής του.

Στα 42 του χρόνια, το 1998,  ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο τον έριξε στο κρεβάτι και στη συνέχεια σε αναπηρικό καροτσάκι, όμως βρήκε τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα όχι μόνο να ξανασταθεί στα πόδια του, αλλά και να γυρίσει στο γραφείο του, στο οποίο πήγαινε καθημερινά ασκώντας το επάγγελμά του, που υπεραγαπούσε.

Ήταν εργατικός, τίμιος και πολύ αγαπητός σε όλο τον κόσμο που συνεργαζόταν όλα αυτά τα χρόνια και γι αυτό είχε αποκτήσει και πολλούς φίλους, που αντλούσαν από αυτόν κουράγιο και δύναμη.

Η εξόδιος ακολουθία του Χρήστου Ευαγγελίου θα τελεστεί την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 10:30' το πρωί στον ιερό Ναό του Αγίου Λουκά στη Λαμία.

Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί την κατάθεση του αντίστοιχου χρηματικού ποσού υπέρ του Παρατήματος Προστασίας Παιδιού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας (Αρρένων στη Λαμία).

Για την διευκόλυνσή σας τα χρήματα μπορούν να δοθούν στο Γραφείο Τελετών «Παντελής» (Αβέρωφ 43, Λαμία τηλέφωνο 22310 67755), προκειμένου στη συνέχεια να κατατεθούν στο Κέντρο.