Λαμία: Επίθεση σκύλων σε ποδηλάτη - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 08:12 Λαμία: Επίθεση σκύλων σε ποδηλάτη - ΦΩΤΟ

Δείτε τι ανάρτησε στο Facebook…

Δεν πρόλαβαν να περάσουν 18 ώρες και είχαμε δεύτερο σοβαρό περιστατικό με επίθεση σκύλων στα προάστια αυτή τη φορά του Δήμου Λαμιέων, στο δρόμο για το Γοργοπόταμο στον Φραντζόμυλο.

Την περιπέτειά του κοινοποίησε ο ίδιος ο παθών στο Facebook, δηλώνοντας την οργή του και την απογοήτευσή του για το πρόβλημα με τα αδέσποτα.

Πρόκειται για τον γνωστό Λαμιώτη και αθλητή της Τραχίνας, Νίκο Ζήκα ο οποίος προετοιμαζόταν για τον διεθνή αγώνα στις Άλπεις εφόσον πληρούσε τις αγωνιστικές προϋποθέσεις και είχε την τύχη να κληρωθεί για να τρέξει σε αυτόν.

Δεν υπολόγιζε όμως τα «εξαγριωμένα αδέσποτα», όπως περιγράφει ο ίδιος, για να του βάλουν εμπόδια στην  προετοιμασία του.

 

 

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο Νίκος έκανε τη διαδρομή Λαμία - Γοργοπόταμος όταν στη διασταύρωση με το Φραντζή 3-4 σκυλιά του επιτέθηκαν. Σταμάτησε ψύχραιμα και τα απώθησε και συνέχισε την πορεία του. Στην επιστροφή όμως και ενώ είχε το νου του στα σκυλιά που βρισκόντουσαν στην αριστερή πλευρά του δρόμου, ένα σκυλί βγήκε πίσω από έναν θάμνο από τη δεξιά μεριά και του κατάφερε δυο δαγκωνιές στη γάμπα πριν προλάβει να αντιδράσει!

Όπως και στην περίπτωση του άτυχου 52χρονου που δέχτηκε τις δαγκωματιές από δυο σκυλιά στην οδό Νικοπόλεως, έτσι κι αυτός αναγκάσθηκε να ψάχνει για φαρμακείο για να κάνει τον αντιτετανικό ορό αφού όπως σημειώσαμε και στο προηγούμενο θέμα, το Νοσοκομείο Λαμίας έχει ξεμείνει.

Θα διατυπώσουμε την ευχή να είναι το τελευταίο θλιβερό περιστατικό με αδέσποτα σκυλιά, αλλά αν δεν γίνει κάτι σοβαρό τόσο για την καταγραφή των επικίνδυνων ζώων, όσο και για τη μείωσή τους, πολύ φοβόμαστε ότι η κατάσταση δε θα βελτιωθεί. Στο φίλο Νίκο περαστικά και σιδερένιος, να τρέξει στον αγώνα που έχει όνειρο ζωής...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση