Συνελήφθη ο ληστής των ταξιτζήδων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 07:33 Συνελήφθη ο ληστής των ταξιτζήδων

Τους απειλούσε με μαχαίρι για να τους αποσπά χρήματα - Την πάτησε στην τελευταία απόπειρά του στη Νέα Αρτάκη…

Τέλος στην καριέρα του ληστή των ταξιτζήδων στη Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή, έβαλε το βράδυ της Κυριακής (20/8) η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών, του Τμήματος Ασφαλείας.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί συνέλαβαν στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας, έναν 34χρονο που ομολόγησε τη ληστεία που είχε διαπράξει στις 16 Αυγούστου σε βάρος οδηγού ΤΑΞΙ στη Χαλκίδα και την απόπειρα σε βάρος ενός ακόμη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 20 Αυγούστου στη Νέα Αρτάκη.

Και στις δύο περιπτώσεις ο δράστης παρουσιαζόταν ως πελάτης και ζητούσε τη μεταφορά του σε διάφορα σημεία. Στην 1η περίπτωση απείλησε με μαχαίρι τον οδηγό του οχήματος και κατάφερε να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.

Στη 2η περίπτωση που έγινε στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, προσπάθησε και πάλι με την απειλή μαχαιριού να αποσπάσει χρήματα, ωστόσο ο οδηγός αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή χωρίς να αφαιρέσει κάτι.

Ακολούθησε έρευνα από τις αστυνομικές αρχές και με την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο δράστης εντοπίστηκε, ομολόγησε τις πράξεις του και συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, με τη δικογραφία να είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και να περιλαμβάνει τη διάπραξη ληστείας και απόπειρα ληστείας, σε βάρος των 2 οδηγών ΤΑΞΙ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση