Νεαρές ρομά "στρίμωξαν" τον παππού στο ασανσέρ και τον λήστεψαν!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 08:03 Νεαρές ρομά "στρίμωξαν" τον παππού στο ασανσέρ και τον λήστεψαν!

Του πήραν 170€, αλλα δεν πρόλαβαν όμως να πάνε μακριά...

Οι δύο γυναίκες, ηλικίας 23 και 24 ετών, ακολούθησαν τον 91χρονο και του επιτέθηκαν μόλις βρήκαν την ευκαιρία.

Οι κραυγές πόνου ενός υπερήλικα που καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια κινητοποίησαν τους γείτονες, που κάλεσαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην πολυκατοικία στο κέντρο του Αγρινίου, απ' όπου ακούγονταν. Έτσι, συνελήφθησαν άμεσα οι δυο νεαρές που τον λήστεψαν μέσα στο ασανσέρ!

Οι δράστιδες ηλικίας 23 και 24 χρόνων είχαν ακολουθήσει τον ανυποψίαστο 91χρονο μέσα στον ανελκυστήρα του σπιτιού του και, μόλις έκλεισε η πόρτα, του επιτέθηκαν χτυπώντας τον άγρια!

Παρ' όλο που ο ηλικιωμένος αντιστάθηκε, κατάφεραν να αρπάξουν 170 ευρώ από την τσέπη του παντελονιού του και προσπάθησαν να βγουν από το ασανσέρ για να το σκάσουν.

Όμως, στην είσοδο της πολυκατοικίας βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικούς που τους πέρασαν χειροπέδες και τις προσήγαν στην Ασφάλεια, όπου  κατασχέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στον 91χρονο και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για ληστεία.

Οι νεαρές ρομά οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος τις παρέπεμψε να απολογηθούν σήμερα στον ανακριτή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση