Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Έγγραφα φωτιά για την περίοδο Κοτρωνιά στο Δήμο - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017 11:12 Λαμία: Έγγραφα φωτιά για την περίοδο Κοτρωνιά στο Δήμο - ΒΙΝΤΕΟ (φώτο αρχείου)

Τι ψάχνουν οι Εισαγγελικές και Ανακριτικές Αρχές - Τα έγγραφα που αποκάλυψε ο Νίκος Σταυρογιάννης στο Δημοτικό Συμβούλιο - Τι απάντησε ο Γιώργος Κοτρωνιάς.

Τελικά όπως όλα δείχνουν η δικαιοσύνη έχει πολύ δουλειά ακόμα μπροστά της για να ξεκαθαρίσουν όλες οι εκκρεμείς υποθέσεις και να χυθεί άπλετο φως στις "μαύρες τρύπες", που υπάρχουν σε διάφορα ταμεία Νομικών Προσώπων του Δήμου Λαμιέων, που αφορούν στην διαχείριση της περιόδου της Δημαρχίας Κοτρωνιά.

Αρχικά νομίζαμε ότι είναι μόνο το 1,5 εκατ. ευρώ, που λείπει από τα ταμεία του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης. Όμως υπάρχουν και άλλα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, που ερευνώνται από τις Δικαστικές και Εισαγγελικές Αρχές, όπως: το Δημοτικό Ωδείο, η Δημοτική Φιλαρμονική, του Α' ΚΑΠΗ και του Δ' ΚΑΠΗ.

Όπως θα δείτε και στα έγγραφα που ακολουθούν η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας εξετάζει το αδίκημα της από κοινού υπεξαίρεσης για το Δ' ΚΑΠΗ για τα έτη 2004 έως 2010, ενώ ζητούνται οι εισηγητικές εκθέσεις για τους προϋπολογισμούς του Δημοτικού Ωδείου, του Α' ΚΑΠΗ και της Δημοτικής Φιλαρμονικής για τα έτη 1997 έως το 2006.

Οι αποκαλύψεις των εγγράφων έγιναν από τον ίδιο το Δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη στο πρόσφατο επεισοδιακό Δημοτικό Συμβούλιο και όπως όλα δείχνουν θα έχουμε και συνέχεια, αφού οι επικεφαλής των άλλων παρατάξεων ζήτησαν να γίνει ξεχωριστή συνεδρίαση γι' αυτό το θέμα.

Πληροφορίες λένε ότι υπάρχει ακόμη ένας φάκελος που ερευνάται και αφορά στους διορισμούς συγγενικών προσώπων του πρωην Δημάρχου Γιώργο Κοτρωνιά.

Δείτε παρακάτω τα δυο έγγραφα που αποκάλυψε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Νίκος Σταυρογιάννης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε για τα παραπάνω έγγραφα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Νίκος Σταυρογιάννης, αλλά και τι απάντησε ο πρωην Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς: