Κυκλοφορούσαν με κλεμμένο αμάξι, κλεμμένες πινακίδες και γεμάτο κλοπιμαία!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 15:30 Κυκλοφορούσαν με κλεμμένο αμάξι, κλεμμένες πινακίδες και γεμάτο κλοπιμαία!

Χειροπέδες σε έναν άντρα και τρεις γυναίκες που είχαν ιδιαίτερη αδυναμία στα κλεμμένα...

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν χθες (30-08-2017) λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, μια ιδιαίτερα δραστήρια «παρέα», που αποτελούνταν από έναν 53χρονο και τρεις γυναίκες ηλικίας, 57, 33 και 32 ετών, όλοι τους ελληνικής υπηκοότητας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εντόπισαν το κλεμμένο αυτοκίνητο που οδηγούσαν οι δράστες και σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας, κατάφεραν να τους συλλάβουν.

Το συγκεκριμένο όχημα είχε κλαπεί στις 4 Αυγούστου από την περιοχή της Χαλκίδας, ενώ και οι πινακίδες που είχε ήταν κλεμμένες από άλλο αυτοκίνητο στα Γρεβενά.

Δεν όμως μόνο αυτά. Στην έρευνα, που ακολούθησε, όσα πράγματα βρέθηκαν στο αυτοκίνητο ήταν επίσης κλεμμένα. Όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτογραφία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • πλήθος αντικειμένων και εγγράφων (4 κλειδιά αυτοκινήτων, 24  κινητά τηλέφωνα, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές  tablet, usb, gps, φωτογραφικές μηχανές κ.α. , κοσμήματα, πιστωτικές κάρτες κ.α.), την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν,
  • διαρρηκτικά εργαλεία  φανούς, βαριοπούλα, πένσα, κατσαβίδι ,
  • 5  μαχαίρια διαφόρων τύπων και μηκών,
  • 1  μεταλλική ράβδο,
  • 8  γραμμάρια ηρωίνης, σε μορφή βράχου,
  • 26  δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή, καθώς και
  • ποσότητα αδασμολόγητου καπνού και λαθραίων πακέτων τσιγάρων.

Την 4μελη «παρέα» όπως προέκυψε βαραίνει και μια παραβίαση Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, πριν λίγες ημέρες στην περιοχή της Χαλκίδας, από όπου αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και έγγραφα, μέρος των οποίων βρέθηκαν μεταξύ των κατασχεθέντων και αποδόθηκαν νομότυπα.

Ο 53χρονος και η 57χρονη φέρεται να μένουν στη Μαλεσίνα, ενώ οι άλλες δύο γυναίκες της παρέας δηλώνουν κάτοικοι Χαλκίδας και Ορχομενού.

Πάντως και οι τέσσερις συλληφθέντες έχουν έντονο ποινικό παρελθόν και γι αυτό η έρευνα συνεχίζεται, ώστε να διαπιστωθεί εάν εμπλέκονται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση