Παράταση για το Αρχή… Ζω!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 22:24 Παράταση για το Αρχή… Ζω!

Μήπως δικαιούστε βοήθημα για το παιδί σας;

Δόθηκε παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων της δράσης «Αρχή… Ζω», του προγράμματος "Γέφυρα", μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2017 που αφορά στην παροχή έκτακτου οικονομικού βοηθήματος για τα παιδιά της Α’ Τάξης Δημοτικών Σχολείων της Στερεάς Ελλάδας, με  δωρεά από το “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος”.

 Όπως αποδείχθηκε χρειάζεται περισσότερος χρόνος προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι γονείς και να διαπιστώσουν αν είναι δικαιούχοι του προγράμματος. Με την παράταση που δόθηκε, θα υπάρξει χρόνος να ενημερωθούν και από τα σχολεία όπου θα ξεκινήσουν τα παιδάκια τους στις 11 Σεπτεμβρίου, το Δημοτικό. Μάλιστα προς τιμήν τους κάποια σχολεία έχουν ξεκινήσει από 1η Σεπτεμβρίου να ενημερώνουν τηλεφωνικά τους γονείς.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για βοήθημα προς γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη δημοτικού του νέου σχολικού έτους (2017-2018), σχολείων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οι οποίοι διαβιούν με εισοδήματα κατώτερα του ορίου της φτώχειας. Αντικείμενο της δράσης αποτελεί η παροχή ενός «Κουπονιού αγορών» (Voucher) για την αγορά σχολικών ειδών, αξίας εξήντα ευρώ (60€), για κάθε παιδί τους.

Η δράση ολοκληρώνεται στις 30 Νοεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω γραφεία:

Επιπλέον Πληροφορίες: Αντιπεριφερειάρχης κ. Χειμάρας Θέμης (Τηλ. 2231028725)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση