Φθιώτιδα: Επιχείρηση «καθαρές γραμμές» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2017 16:39 Φθιώτιδα: Επιχείρηση «καθαρές γραμμές» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στιγμιότυπα από την απομάκρυνση των εκτροχιασμένων βαγονιών από τις γραμμές στην κοιλάδα του Σπερχειού - Κανονικά από το απόγευμα τα δρομολόγια

Με τη συνδρομή μεγάλου γερανού από την Αθήνα και έναν από το Λιανοκλάδι, ξεκίνησε η επιχείρηση απομάκρυνσης των εκτροχιασμένων βαγονιών της εμπορικής αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη στο ύψος του Φραντζόμυλου.

Η αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε σήμερα στη 1:30 τα ξημερώματα και είχε ως αποτέλεσμα να βάλει σε τεράστια ταλαιπωρία εκατοντάδες ανθρώπους που επέβαιναν στις αμαξοστοιχίες που εκτελούσαν τα βραδυνά δρομολόγια από και προς Αθήνα.

Τα δύο βαγόνια έκοψαν τη σιδηροδρομική σύνδεση με αποτέλεσμα το κομμάτι Λιανοκλάδι - Μπράλος να διεξάγεται για αρκετές ώρες, με λεωφορεία του ΟΣΕ.

Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική  κυκλοφορία στο τμήμα μεταξύ Λειανοκλαδίου – Μπράλου.

Κανονικά πραγματοποιούνται από το απόγευμα του Σαββάτου (2/9) όλα τα δρομολόγια των τραίνων στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα.

Η αμαξοστοιχία I/C 58 με ώρα αναχώρησης στις 16:16 από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη και η αμαξοστοιχία I/C 61 με ώρα αναχώρησης στις 18:04 από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα, θα πραγματοποιήσουν τα δρομολόγια τους κανονικά και χωρίς μετεπιβίβαση.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις τεράστιες προσπάθειες των συνεργείων στο σημείο, που μας έστειλαν η Μαρία - Παναγιώτα Λάμπου και η Δήμητρα Ράμμου.

Δείτε φωτογραφίες...

Διαβάστε επίσης:

Φθιώτιδα: Κλειστή και πάλι η σιδηροδρομική γραμμή (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση