Ντροπή: Που θα παρκάρει ο κόσμος απόψε στο παζάρι;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2017 12:05 Ντροπή: Που θα παρκάρει ο κόσμος απόψε στο παζάρι;

Για μια ηλίθια κόντρα μεταξύ ΠΕΛ και Δήμου τιμωρούν τους πολίτες...

Απόψε ανοίγει το παζάρι της Λαμίας, που γίνεται στο δρόμο που είναι στο πλάι της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, από το Χαλκιοπούλειο μέχρι την οδό Ταϋγέτου.

Η Διοίκηση της ΠΕΛ έχει βάλει λουκέτα με μπάρες, στο χώρο που είναι έξω από την ΠΕΛ, ο οποίος χρησιμοποιείται για πάρκινγκ των επισκεπτών όταν γίνονται διάφορες εκδηλώσεις.

Πέρυσι το παζάρι είχε γίνει μέσα στο χώρο της ΠΕΛ και το πάρκινγκ ήταν στη διάθεση των χιλιάδων επισκεπτών. Φέτος στο έγγραφο αίτημα του Δήμου για να γίνει πάλι η Εμποροπανήγυρη μέσα στο χώρο της ΠΕΛ, το νέο Δ.Σ. δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει, απαξιώνοντας έτσι έναν φορέα που μέχρι χθες είχε άψογη συνεργασία.

Όχι μόνο δεν επέτρεψε να γίνει μέσα το παζάρι, αλλά κλειδαμπάρωσε και τα πάρκινγκ, απειλώντας με μηνύσεις και αυτόφωρα όποιον τολμήσει να κάνει χρήση.

Ταλαιπωρούν τον κόσμο

Κάποια στιγμή όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή την ηλίθια κόντρα, θα πρέπει να καταλάβουν ότι τους πολίτες δεν τους ενδιαφέρει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΕΛ.

Οι πολίτες αναρωτιούνται γιατί φέτος δεν έγινε η Έκθεση μετά από 50 χρόνια συνεχούς παρουσίας.

Και φυσικά οι πολίτες, ντόπιοι και ξένοι, που θα επισκεφθούν απόψε το παζάρι, θα αναρωτιούνται, γιατί ο χώρος του πάρκινγκ είναι κλειστός και θα πρέπει να παρκάρουν αρκετά μακριά, διασχίζοντας επικίνδυνους δρόμος νυχτιάτικα με μικρά παιδιά.

Πέρα από την απίστευτη ταλαιπωρία υπάρχει και μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος.

ΥΓ: Θα πάρει κάποιος την πρωτοβουλία να ανοίξει τις μπάρες και να δώσει τέλος στην ταλαιπωρία των χιλιάδων επισκεπτών ή θα τους φτύνει ο κόσμος και αυτοί θα νομίζουν ότι βρέχει;

Προσαρμοσμένη αναζήτηση