Σήμερα η κηδεία της δικηγόρου Κατερίνας Σκαρμούτσου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 07:20 Σήμερα η κηδεία της δικηγόρου Κατερίνας Σκαρμούτσου

Το απόγευμα της Δευτέρας στο αγαπημένο της χωριό, το Μακρολίβαδο Δομοκού, το τελευταίο αντίο στο χαμογελαστό κορίτσι της δικηγορίας.

Η είδηση του θανάτου της έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη Λαμία και στους δικηγορικούς κύκλους λόγω της ιδιότητας της.

Η δικηγόρος Κατερίνα Σκαρμούτσου ταξίδεψε τελείως ξαφνικά για τη γειτονιά των αγγέλων το βράδυ της Πέμπτης προς ξημερώματα Παρασκευής βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους.

Όλοι τους θα βρεθούν τη Δευτέρα στις 5:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Μακρολίβαδο Δομοκού για το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη τους Κατερίνα.

Πολλά ακόμη τα ερωτηματικά για το πως χάθηκε έτσι ξαφνικά αυτός ο σημαντικός άνθρωπος, καθώς φως στον αιφνίδιο θάνατό της αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή που θα γίνει νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα.

Η άτυχη δικηγόρος βρέθηκε καθιστή και πεσμένη πάνω στο τραπέζι της κουζίνας της, το πρωί της Παρασκευής (8/9) από τον αδερφό της. Ο τελευταίος είχε κληθεί από φίλη της εκλιπούσας με την οποία είχαν δώσει ραντεβού να βρεθούν. Όταν η 51χρονη δεν απάντησε στα τηλεφωνήματα της φίλης της αλλά και στα χτυπήματα της πόρτας, τότε ειδοποιήθηκε ο αδερφός της και αποκαλύφθηκε το κακό. Εικάζεται ότι η δικηγόρος ήταν νεκρή από βραδυνές ώρες χωρίς αυτό να μπορεί να προσδιορισθεί με ακρίβεια χωρίς την ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η 51χρονη πρόσφατα είχε αντιμετωπίσει ένα απλό πρόβλημα υγείας, χωρίς αυτό να προδίκαζε κάτι κακό. Μάλιστα επειδή είχε κάποιες ενοχλήσεις, είχε πει στη φίλη της ότι θα το κοίταζε ξανά, αλλά τελικά δεν πρόλαβε.

Σε τέτοιες θλιβερές ιστορίες ακόμη και τα καλά λόγια δεν μπορούν να σταθούν ως παρηγοριά, ωστόσο όλοι και ειδικά οι συνάδελφοί της μιλούν με εξαιρετικά λόγια για κείνη. Τόσο για τον αδαμάντινο χαρακτήρα της όσο και για την επαγγελματική της επάρκεια.

Ο δικηγορικός κόσμος πραγματικά δεν μπορεί να πιστέψει τη νέα τραγωδία που έρχεται σε λιγότερες από 40 ημέρες από τον αδόκητο χαμό του άλλου συναδέλφου τους Δημήτρη Σταματόπουλου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση