Παρέμβαση Εισαγγελέα για το λουκέτο στο πάρκινγκ της ΠΕΛ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2017 18:31 Παρέμβαση Εισαγγελέα για το λουκέτο στο πάρκινγκ της ΠΕΛ

Ανοίγει το πάρκινγκ για να εξυπηρετηθούν οι χιλιάδες επισκέπτες που θα έρθουν απόψε στο παζάρι της Λαμίας και στην συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος για την έναρξή του.

Ο Αντεισαγγελέας Εφετών Νικήτας Θεολογίτης, που ακόμη εκτελεί χρέη Προϊσταμένου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, έδωσε εντολή να ανοίξει το πάρκινγκ για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος και κυρίως να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτησή μας υπήρχε μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος, αφού μέσα στη νύχτα χιλιάδες επισκέπτες, οικογένειες με μικρά παιδιά θα έπρεπε να παρκάρουν αρκετά μακρυά και να διασχίσουν επικίνδυνους δρόμους για να φτάσουν μέχρι το χώρο της Εμποροπανήγυρης.

Το πάρκινγκ παρέμεινε κλειστό λόγω της κόντρας που υπάρχει μεταξύ ΠΕΛ και Δήμου με αφορμή τη διεξαγωγή του παζαριού και της συναυλίας, η οποία όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί κανονικά, χωρίς παρατράγουδα, παρά τις απειλές από τη Διοίκηση της ΠΕΛ για μηνύσεις και αυτόφωρα.

Φανταστείτε ως επισκέπτες να πηγαίνατε σε μια γειτονική πόλη για μια εκδήλωση και να μην μπορούσατε να βρείτε πάρκινγκ, ενώ ταυτόχρονα θα βλέπατε δίπλα ακριβώς από το χώρο της εκδήλωσης τα λουκέτα και τις μπάρες σε έναν τεράστιο χώρο άδειο;

Αυτά μόνο στη Λαμία μπορούν να συμβούν!!!

Διαβάστε επίσης:

Ντροπή: Που θα παρκάρει ο κόσμος απόψε στο παζάρι;

Προσαρμοσμένη αναζήτηση