ΔΑΚΛ: Όλα έτοιμα για να παίξουμε στην έδρα μας με ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 14:30 ΔΑΚΛ: Όλα έτοιμα για να παίξουμε στην έδρα μας με ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Το πλήρως ανακαινισμένο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας, επιθεώρησε σήμερα η Επιτροπή Αδειοδότησης για τα γήπεδα της Φθιώτιδας, παρουσία εκπροσώπου και της Super League.

Το μίνι θαύμα που συντελέστηκε στους δύο τελευταίους μήνες επιτρέπει στη διοργανώτρια να δώσει το πράσινο φως για τον ορισμό του ματς ΠΑΣ Λαμία - ΑΕΚ (Κυριακή 17/9 20:30) στο γήπεδο της Φθιωτικής πρωτεύουσας.

Απομένουν επουσιώδεις λεπτομέρειες όπως επισήμανε ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης, προκειμένου το επόμενο 24ωρο να δοθεί το "Ok" και από την αστυνομία που θα είναι επιφορτισμένη με τα μέτρα τάξης.

Ειδικότερα ένα θέμα που προέκυψε με την ευκρίνεια των καμερών, είναι θέμα ωρών για να αντικατασταθούν, ενώ θα απομένει η αρίθμηση των καθισμάτων από την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία και η εναρμόνιση των εκτυπώσεων των εισιτηρίων με τα τουρνικέ του σταδίου, που επίσης είναι θέμα το πολύ μιας ημέρας.

Για αυτό και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του ο Δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης για το έργο που ουσιαστικά παρέδωσε σήμερα στην πόλη και την ΠΑΕ.

Μάλιστα στις δηλώσεις του δεν παρέλειψε να το συνδυάσει ως ένα πολύ ισχυρό χαρτί στα χέρια μιας πολύ αξιόλογης ομάδας σαν κι αυτή που παρουσιάζει φέτος ο ΠΑΣ Λαμία.

Δείτε το βίντεο:

 

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Ποντίκας που επιβεβαίωσε ότι θα τακτοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ από πλευράς αστυνομίας, παραβρέθηκε σύσσωμη η ηγεσία της αφού επιθεώρησε το γήπεδο και ο ίδιος ο ΓΕΠΑΔ, Υποστράτηγος Νίκος Γεωργακόπουλος, αλλά και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αστέριος Μαντζιώκας.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση