Βόμβα: Δεν παίρνει άδεια το ΔΑΚ Λαμίας για το ματς με την ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 07:35 Βόμβα: Δεν παίρνει άδεια το ΔΑΚ Λαμίας για το ματς με την ΑΕΚ

Λόγοι ασφάλειας οδήγησαν την Επιτροπή να μην δώσει το "πράσινο φως" για το ματς με την ΑΕΚ

Αρνητική είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδότησης, για την καταλληλότητα του ΔΑΚΛ, μετά και τη χθεσινή επιθεώρηση στο στάδιο.

Αν και όλα το πρωί ήταν θετικά για να δοθεί το πράσινο φως για τη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΣ Λαμία - ΑΕΚ στο ΔΑΚΛ, η πλάστιγγα φέρεται να έγειρε στην αντίθετη πλευρά μετά τις γενικότερες επιφυλάξεις για την ασφαλή διεξαγωγή του.

Μάλιστα εκτός από τις δηλώσεις του Δημάρχου, όπου επικαλέστηκε τη γνώμη του εκπροσώπου της Super League ως απολύτως θετική για τα έργα του γηπέδου και η ΠΑΕ με πολλή χαρά είχε ήδη ξεκινήσει τη "διαφήμιση" για τη μεγάλη γιορτή!

Δείτε την αφίσα που ανέβασε η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία στην επίσημη ιστοσελίδα της:

 

Θρίλερ

Θυμίζουμε το ρεπορτάζ με την πρωινή επιθεώρηση της Επιτροπής Αδειοδότησης που σημείωσε δύο σημαντικές λεπτομέρειες, που είχαν να κάνουν με τις κάμερες και την αρίθμηση των θέσεων. Δόθηκε η διαβεβαίωση από το Δήμο ότι η διόρθωση και αντίστοιχα η αποπεράτωση κι αυτών των εργασιών ήταν θέμα ωρών, ωστόσο η 8μελης Επιτροπή διατύπωσε την άποψη ότι δεν μπορεί να κριθεί ως κατάλληλο το στάδιο πριν πραγματικά γίνουν τα παραπάνω.

Κάπου εκεί το θρίλερ εντάθηκε, αφού σε αυτή την περίπτωση είπαν ότι θα μπορούσαν να ξαναδούν το γήπεδο.

Όμως ο χρόνος δεν πιέζει μόνο για τις εδώ προετοιμασίες αλλά και για όπου αλλού τελικά φιλοξενηθεί. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη το πρωί θα πρέπει και η διοργανώτρια να έχει ορίσει την έδρα. Έτσι κι αν ακόμα υπάρξει νέος έλεγχος την Τετάρτη - ή αργότερα - από την Επιτροπή ακόμη και με θετική γνωμοδότηση, η αδειοδότηση θα αφορά το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι κι όχι αυτό με την ΑΕΚ.

Τέλος να σημειώσουμε ότι για σήμερα Τρίτη 12/9 είναι προγραμματισμένη η έλευση του Διευθυντή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση