Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με μηχανή...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 18:35 Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με μηχανή...

Τραυματίστηκε Λαμιώτης δικυκλιστής μετά από σύγκρουση μηχανής με ΙΧ. - Ο 36χρονος αναβάτης φορούσε κράνος, ωστόσο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο πόδι.

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τη 1:00' το μεσημέρι στο 1ο χλμ Λαμίας - Αθήνας, σε μια από τις εξόδους του νέου κόμβου της Ξηριώτισσας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο με τη μηχανή είχαν την ίδια κατεύθυνση, από Ξηριώτισσα προς τα φαναρια της ΔΕΗ.

Το αυτοκίνητο με οδηγό μια 48χρονη από τη Λαμία, κινούταν στον κεντρικό δρόμο, από Δομοκό προς Αθήνα περνώντας κάτω από τη γέφυρα του κόμβου, ενώ ο Λαμιώτης δικυκλιστής κινήθηκε παράλληλα με το αυτοκίνητο, ερχόμενος πάνω από τον κόμβο με κατεύθυνση επίσης προς Αθήνα.

Στην έξοδο του κόμβου, που τελειώνουν οι διαχωριστικές μπάρες τα δυο οχήματα, κάτω από συνθήκες που έρευνα η Τροχαία Λαμίας, συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Δυστυχώς από τη σύγκρουση ο δικυκλιστής χτύπησε άσχημα στο πόδι του, ωστόσο απέφυγε τα χειρότερα, αφού φορούσε κράνος και δεν χτύπησε στο κεφάλι.

Για το συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν πολλές αναφορές από οδηγούς, αλλά και περίοικους επαγγελματίες, ότι είναι επικίνδυνο, γι αυτό καλό θα ήταν οι διαχωριστικές μπάρες να συνεχίζονταν για λίγο ακόμα, έτσι ώστε να μην έρχονται αμέσως σε επαφή τα οχήματα που έρχονται από διαφορετικά σημεία και συναντώνται κινούμενα προς την ίδια κατεύθυνση.