Πανέτοιμο και… φρούριο το ΔΑΚΛ!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 16:20 Πανέτοιμο και… φρούριο το ΔΑΚΛ!

Ενθουσιασμένος ο Διευθυντής Αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, από τα έργα - Έτοιμες και οι κάμερες σύμφωνα με την αστυνομία.

Κάθε μέρα και πιο όμορφο γίνεται το ΔΑΚ Λαμίας με την απομάκρυνση των μπαζών και τις τελευταίες πινελιές στις λεπτομέρειες για την φιλοξενία επίσημων αγώνων του μεγάλου εθνικού πρωταθλήματος.

Πέρα από την αισθητική όμως, η ουσία είναι ότι κατά τη χθεσινή (12/9) επιθεώρηση τόσο του Διευθυντή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, όσο και της Αστυνομίας, το ΔΑΚΛ πέρασε με άριστα.

Η εντύπωση που έμεινε στον υπεύθυνο της διοργανώτριας ήταν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για να διεξαχθεί αγώνας Super League στη Λαμία, σημειώνοντας ότι έχουν γίνει όλα όσα έχουν τεθεί ως στάνταρ, αλλά κι ακόμη περισσότερα προκειμένου να διεξάγονται αγώνες με ασφάλεια.

Το τελευταίο, το θέμα της ασφάλειας δηλαδή, ήταν το αντικείμενο της νέας, βραδυνής αυτή τη φορά, επιθεώρησης του σταδίου από την αστυνομία.

Οι κάμερες όπως είχε δεσμευθεί η δημοτική αρχή τη Δευτέρα (11/9), έχουν ήδη αλλάξει καταγράφοντας σε υψηλή ευκρίνεια και με κάθε λεπτομέρεια ότι χρειάζεται για την αποφυγή επεισοδίων.

Προστέθηκαν μάλιστα κάμερες σε τυφλά σημεία, ανεβάζοντας τον αριθμό τους σε 28, στοιχείο που δεν το συναντάμε σε κανένα άλλο γήπεδο της Ελλάδας!

Δε θα ήταν υπερβολή να τονίσουμε ότι από πλευράς οπτικών μέσων, το ΔΑΚΛ αποτελεί φρούριο και θα πρέπει να το σκεφτεί καλά όποιος θελήσει να δημιουργήσει πρόβλημα.

Ομοίως το θέμα αρίθμησης που δίνει ουσιαστικά ταυτότητα σε όποιον εισέρχεται στο στάδιο έχει επίσης τακτοποιηθεί που σημαίνει ότι πληρούνται κι επισήμως όλοι οι κανόνες αδειοδότησης.

Για το πρωί της Τετάρτης (13/9) ήταν μάλιστα προγραμματισμένη νέα συνάντηση της Επιτροπής Αδειοδότησης η οποία ωστόσο αναβλήθηκε, καθώς δεν μπορούσε να παραβρεθεί ο εκπρόσωπος της Super League.

Η επίμαχη συνάντηση πιθανότατα θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα αφού δεν υπάρχει πλέον κάποιο άγχος με τις ημερομηνίες, προκειμένου να έχουν τελειώσει και οι δευτερεύουσες εργασίες και το ΔΑΚΛ να είναι όπως θα το βλέπουν οι φίλαθλοι σε κάθε επίσημο ματς.

Διαβάστε επίσης:

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: Γιατί δεν γίνεται το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΔΑΚΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση