Σταυρογιάννης: «Το θέλει ο κόσμος το παζάρι»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 09:05 Σταυρογιάννης: «Το θέλει ο κόσμος το παζάρι»

Συναντήσαμε τον Δήμαρχο στην Εμποροπανήγυρη της πόλης, η οποία θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.

Ο Νίκος Σταυρογιάννης, μαζί με συνεργάτες και φίλους έκανε απόψε μια βόλτα στο παζάρι της Λαμίας, που πραγματικά όλες αυτές τις ημέρες το επισκέφθηκε πολύς κόσμος όχι μόνο από τη Λαμία και τη Φθιώτιδα, αλλά και από γειτονικούς νομούς.

«Είναι κάτι που αντέχει στο χρόνο. Ο κόσμος το θέλει το παζάρι. Είναι παράδοση. Αυτό εισπράττουμε καθημερινά από τους επισκέπτες και για την φετινή Εμποροπανήγυρη που αγκαλιάστηκε από τους δημότες και πραγματικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμμετέχοντες και όλους τους συνεργάτες μου και το προσωπικό του Δήμου που εργάστηκαν πολλές ώρες παραπάνω γα να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Χάρηκα πραγματικά για τα καλά λόγια που άκουσα απόψε από τους δημότες μας. Είναι κυρίως ηθική η ικανοποίηση. Όμως ας μην ξεχνάμε ότι ο Δήμος θα βάλει στο ταμείο του και 100.000€ περίπου, από τη φετινή διοργάνωση...», είπε ο Νίκος Σταυρογιάννης στο LamiaReport.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση