Καθορίστηκαν τα όρια των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 12:54 Καθορίστηκαν τα όρια των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής

Για τη Στερεά Ελλάδα…

Ορίσθηκαν οι Περιφέρειες των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής κι Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας ανά Περιφερειακή Ενότητα. Αναλυτικά:

Για την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας

Ορίζονται ως όρια:

Α. Για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Θήβας όλα τα Δημοτικά Σχολεία που λειτουργούν εντός των ορίων των Δήμων Θηβαίων, Τανάγρας, Αλιάρτου – Θεσπιέων καθώς και τα Δημοτικά Σχολεία Ακραιφνίου και Κοκκίνου του Δήμου Ορχομενού.

Β. Για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς όλα τα Δημοτικά Σχολεία που λειτουργούν εντός των Δήμων Λεβαδαίων, Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας καθώς και τα Δημοτικά Σχολεία 1Ο & 2Ο Ορχομενού, Διονύσου, Παύλου και Αγίου Δημητρίου του Δήμου Ορχομενού και το Δημοτικό Σχολείο Σωληναρίου του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων.

Γ. Για το Ειδικό Νηπιαγωγείο Θήβας όλα τα Νηπιαγωγεία που λειτουργούν εντός των ορίων των Δήμων Θηβαίων, Τανάγρας, Αλιάρτου – Θεσπιέων καθώς και τα Νηπιαγωγεία Ακραιφνίου και Κοκκίνου του Δήμου Ορχομενού.

Δ. Για το Ειδικό Νηπιαγωγείο Λιβαδειάς όλα τα Νηπιαγωγεία που λειτουργούν εντός των Δήμων Λεβαδαίων, Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας καθώς και τα Νηπιαγωγεία Ορχομενού, Διονύσου, Παύλου και Αγίου Δημητρίου του Δήμου Ορχομενού και το Νηπιαγωγείο Σωληναρίου του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας

Ορίζονται ως όρια:

Α. Για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νέου Πύργου όλα τα Δημοτικά Σχολεία που λειτουργούν εντός των ορίων των Δήμων Ιστιαίας- Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

Β. Για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας όλα τα Δημοτικά Σχολεία που λειτουργούν εντός των ορίων των Δήμων Διρφύων – Μεσσαπίων, Χαλκιδέων και Ερέτριας.

Γ. Για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Χαλκίδας εξ ολοκλήρου η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας λόγω της μοναδικότητας του είδους της Σχολικής Μονάδας εντός των ορίων της αντίστοιχης Περιφερειακής Ενότητας.

Δ. Για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλιβερίου όλα τα Δημοτικά Σχολεία που λειτουργούν εντός των ορίων των Δήμων Κύμης – Αλιβερίου, Καρύστου και Σκύρου.

Ε. Για το Ειδικό Νηπιαγωγείο Νέου Πύργου όλα τα Νηπιαγωγεία που λειτουργούν εντός των ορίων των Δήμων Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

ΣΤ. Για το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας όλα τα Νηπιαγωγεία που λειτουργούν εντός των ορίων των Δήμων Χαλκιδέων, Ερέτριας, Διρφύων – Μεσσαπίων, Κύμης – Αλιβερίου, Καρύστου, Σκύρου.

Κατ’ εξαίρεση και για όσο διάστημα το Ειδικό Νηπιαγωγείο Νέου Πύργου είναι σε αναστολή λειτουργίας, στην Περιφέρεια του Ειδικού Νηπιαγωγείου Χαλκίδας εντάσσονται όλα τα Νηπιαγωγεία όλων των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας

Ορίζεται ως περιφέρεια για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου και για το Ειδικό Νηπιαγωγείο Καρπενησίου εξ ολοκλήρου η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας λόγω της μοναδικότητας του είδους των Σχολικών Μονάδων στα όρια της αντίστοιχης Περιφερειακής Ενότητας.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας

Ορίζονται ως όρια:

Α. Για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αταλάντης τα όρια της 5ης Περιφέρειας Σχολικού Συμβούλου Δημοτικής Εκπαίδευσης Φθιώτιδας.

Β. Για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας τα όρια της 1ης , 2ης , 3ης & 4ης Περιφέρειας Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης Φθιώτιδας.

Γ. Για το Ειδικό Νηπιαγωγείο Λαμίας εξ ολοκλήρου η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας λόγω της μοναδικότητας του είδους της Σχολικής Μονάδας στην αντίστοιχη Περιφερειακή Ενότητα.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας

Ορίζεται ως περιφέρεια για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άμφισσας και για το Ειδικό Νηπιαγωγείο Άμφισσας εξ ολοκλήρου η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας λόγω της μοναδικότητας του είδους των Σχολικών Μονάδων στα όρια της αντίστοιχης Περιφερειακής Ενότητας. 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση