Το ΤΕΙ Στερεάς ζητεί δικηγόρο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 09:30 Το ΤΕΙ Στερεάς ζητεί δικηγόρο

Προκήρυξη για την κάλυψη μιας θέσης δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω με σχέση έμμισθης εντολής, δημοσίευσε το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Το αντικείμενο της απασχόλησης του ανωτέρω δικηγόρου θα είναι η νομική υποστήριξη του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας και ειδικότερα:

1. Γενική και ειδική εποπτεία, χειρισμό και διεκπεραίωση των κάθε μορφής νομικών υποθέσεων.

2. Παράσταση ενώπιον οποιουδήποτε Δικαστηρίου ή Διοικητικής Αρχής, μετά από έγγραφη εντολή της Συνέλευσης για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Ιδρύματος.

3. Παροχή γνωμοδοτήσεων και συμβουλών για τη νομιμότητα των επιμέρους ενεργειών και αποφάσεων της διοίκησης και των υπηρεσιών του Ιδρύματος.

4. Μελέτη και ταξινόμηση όλων των δικαστικών υποθέσεων του Ιδρύματος σε φακέλους.

5. Σύνταξη ενημερωτικών αναφορών σχετικά με τις δικαστικές υποθέσεις του Ιδρύματος.

6. Νομική συνδρομή στην κατάρτιση όλων των συμβάσεων, συμβολαίων, συμφωνητικών, προκηρύξεων καθώς και των επιτροπών αξιολόγησης και ενστάσεων για διαγωνισμούς που διενεργεί το Ίδρυμα για ανάθεση προμηθειών, υπηρεσιών και τεχνικών έργων.

7. Συμμετοχή στις συνεδριάσεις της Συνέλευσης, κατόπιν πρόσκλησης και τις συνεδριάσεις λοιπών Οργάνων Διοίκησης ή Σωμάτων, κατόπιν εντολής του Προέδρου, εκτός αν παρίσταται ανάγκη παράστασής του ενώπιον δικαστικών ή διοικητικών αρχών.

8. Υποστήριξη της Διοίκησης του Ιδρύματος σε πειθαρχικά θέματα.

9. Υποστήριξη του Ιδρύματος σε εξωδικαστική επίλυση δικαστικών υποθέσεων.

10. Υποχρέωση να παρέχει τις ανωτέρω υπηρεσίες στη Νομική Υπηρεσία στην έδρα του Ιδρύματος, σε καθημερινή βάση, κατά πλήρη απασχόληση και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των διοικητικών υπηρεσιών του Ιδρύματος. Επίσης, να παρέχει τις υπηρεσίες του για νομικά θέματα μεταβαίνοντας, αν χρειαστεί, στις πόλεις όπου βρίσκονται υπηρεσίες και τμήματα του Ιδρύματος.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται από 22-09-2017 έως και 23-10-2017, στο Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας, (Ταχ. Δ/νση : 3o χλμ Π.Ε.Ο. Λαμίας – Αθήνας , T.K. : 35132, Λαμία).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση