Με κλεμμένη μηχανή άρπαζε τις τσάντες!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 14:15 Με κλεμμένη μηχανή άρπαζε τις τσάντες!

Μισή ντουζίνα αρπαγές τσαντών στο ενεργητικό σεσημασμένου 31χρονου που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.

Τέλος στην εξακολουθητική παραβατική δράση 31χρονου «τσαντάκια» που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στην Χαλκίδα, έβαλε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/9) η Ασφάλεια με τη σύλληψη του.

Στο ενεργητικό του επαγγελματία - κλέφτη, καταγράφονται έξι αρπαγές τσαντών σε διάστημα δύο περίπου εβδομάδων, ενώ υπήρξαν και δύο ακόμη αποτυχημένες απόπειρες σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων γυναικών.

Χθες το πρωί ωστόσο ήταν και η μοιραία επιχείρησή του καθώς έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. Συγκεκριμένα επιχείρησε να κλέψει την τσάντα 58χρονης στη Χαλκίδα, με την αστυνομία να κινητοποιείται άμεσα και αποτέλεσμα να εντοπισθεί και να συλληφθεί.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που περιείχε η τσάντα της 58χρονης, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό στην υπόθεση του 31χρονου τσαντάκια είναι ότι οι συγκεκριμένες ενέργειές του γίνονταν με κλεμμένη μηχανή, την οποία είχε αφαιρέσει από την περιοχή στις 6 του περασμένου Αυγούστου. Η μοτοσυκλέτα φυσικά κατασχέθηκε και αποδόθηκε επίσης στον νόμιμο κάτοχό της.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κλοπή τροχοφόρου, ενώ σημειώνεται ότι έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για συναφή και άλλα αδικήματα.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση