ΔΑΚΛ: Την άλλη εβδομάδα τα σπουδαία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 20:58 ΔΑΚΛ: Την άλλη εβδομάδα τα σπουδαία

Μαδώντας τη μαργαρίτα για την άδεια από την Επιτροπή!

Νέα παράταση στην έγκριση από την Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας και Επιθεώρησης Αθλητικών Εγκαταστάσεων, για την ετοιμότητα του ΔΑΚΛ, είχαμε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/9).

Αυτή τη φορά το εμπόδιο για να μην μπει η υπογραφή, ήταν εξαιτίας της αναμονής που υπάρχει έμπροσθεν των βρυσών (εκεί που ήταν το παλιό κυλικείο) προκειμένου να στηθεί ο ένας εκ των πέντε πρόσθετων πυλώνων φωτισμού.

Η συγκεκριμένη επισήμανση, σύμφωνα με τους ανθρώπους του σταδίου, δεν υπήρχε στις παρατηρήσεις της περασμένης επιθεώρησης, όπως και ο προβληματισμός για το χαμηλό ύψος στην κάμερα που θα εποπτεύει τους φιλοξενούμενους φιλάθλους στην βόρεια είσοδο.

Μαδώντας τη μαργαρίτα «δίνω, δε δίνω άδεια» η οκταμελής επιτροπή άφησε τα σπουδαία για την μεθεπόμενη Τρίτη (26/9), όταν και θα επαναληφθεί η επιθεώρηση.

Μετά τα όσα προηγήθηκαν για την εξασφάλιση ή όχι της άδειας για τον αγώνα με την ΑΕΚ, η άνεση των δύο εβδομάδων που υπάρχει μέχρι τον Πανιώνιο, αφήνει περιθώρια για να διατυπώνονται διάφορες αντιρρήσεις σε λεπτομέρειες που πιθανότατα να μην έπαιζαν ρόλο σε άλλη περίπτωση.

Το θέμα των πρόσθετων πυλώνων πάντως, που δεν έχει καμία σχέση με την αδειοδότηση, σύμφωνα με το μηχανικό θα αρχίσει να τακτοποιείται από την Τετάρτη (20/9), όταν και θα ξεκινήσουν να έρχονται τα κομμάτια στη Λαμία. Σε πρώτη φάση θα μπει ο επίμαχος πυλώνας (θα μπορούσε απλά να καλυφθεί η αναμονή) και σε δεύτερο χρόνο ο έτερος που έχει αναμονή πίσω από τα δημοσιογραφικά. Οι υπόλοιποι τρεις θα μπουν σε μεταγενέστερο χρόνο, αφού δεν παίζουν κανέναν ρόλο στην καταλληλότητα του γηπέδου και αφορούν την NOVA και την τεχνολογία για υψηλής ευκρίνειας μετάδοση.

Το όλο θέμα πάντως δείχνει να έχει κουράσει, εκτός από τους άμεσα εμπλεκόμενους, πρωτίστως τους πιστούς φιλάθλους της ομάδας  που έχουν κάνει δεύτερη Λαμία το γήπεδο του Περιστερίου.

Η εμπειρία τους από το συγκεκριμένο γήπεδο δεν τους θυμίζει σε τίποτα το φρούριο στο οποίο έχει μετασχηματιστεί το ΔΑΚΛ ειδικά στο κομμάτι που θα φιλοξενεί τους φίλους των αντίπαλων ομάδων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση