Δίπλωσε νταλίκα στην εθνική οδό - Μάχη με το χιονιά για να μείνει ο δρόμος ανοιχτός - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 17:02 Δίπλωσε νταλίκα στην εθνική οδό - Μάχη με το χιονιά για να μείνει ο δρόμος ανοιχτός - ΦΩΤΟ (φώτο: Εθνικη οδός - γέφυρα Ριτσώνας)

Η επέλαση του χιονιά συνεχίζεται - Μεγάλη η ταλαιπωρία των οδηγών στην εθνική οδό - Δίπλωσε νταλίκα στη γέφυρα της Ριτσώνας - Με δυσκολία η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Λαμία.

Η χιονόπτωση κατά διαστήματα είναι τόσο έντονη κατά μήκος της εθνικής οδού, που τα μηχανήματα δεν προλαβαίνουν να καθαρίσουν το οδόστρωμα, ενώ η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Μετά τις 2:00΄ το μεσημέρι το πιο σοβαρό πρόβλημα παρουσιάστηκε στη γέφυρα της Ριτσώνας, όπου εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης, δίπλωσε νταλίκα.

Ευτυχώς κινητοποιήθηκε άμεσα η Π.Υ. Και με γερανό κατάφεραν να τραβήξουν το βαρύ όχημα και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία.

Επίσης στην έξοδο της Θήβας στο ρεύμα προς Λαμία υπάρχει ουρά χιλιομέτρων από φορτηγά και νταλίκες, που είναι στη δεξιά λωρίδα και περιμένουν για να βγουν στον παράδρομο της εθνικής για να αποφύγουν τα μετωπικά διόδια που είναι λίγο πριν το "90".

Νωρίτερα η έντονη χιονόπτωση στην Υλίκη, στο Ακραίφνιο και στο Μαρτίνο ταλαιπώρησε ιδιαίτερα τους οδηγούς που κινούταν με μεγάλη δυσκολία και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού.

Δείτε φώτο από Υλίκη και Μαρτίνο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση