Αυτή είναι η Επιτροπή Επιλογής Καλλιτεχνικού Προσωπικού για το ΔΩΛ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 22:47 Αυτή είναι η Επιτροπή Επιλογής Καλλιτεχνικού Προσωπικού για το ΔΩΛ

 

Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ορίσθηκε η Επιτροπή Επιλογής Καλλιτεχνικού Προσωπικού για την πρόσληψη με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας έως οκτώ (8) ή ως εννέα (9) μηνών στο Τμήμα Δημοτικού Ωδείου Λαμίας, σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο του Δήμου Λαμιέων.

Η Επιτροπή αποτελείται από τους:

Α. Αθηνά Στεφοπούλου (ως πρόεδρος), υπάλληλο ΙΔΑΧ ειδικότητας ΠΕ Καλλιτεχνικής και Διοικητικής Διευθύντριας, καθηγήτρια πιάνου, Προϊσταμένη του Τμήματος Δημοτικού Ωδείου Λαμίας με αναπληρωτή της τον Δημήτριο Αντωνολουκά, υπάλληλο ΙΔΑΧ ειδικότητας ΤΕ Μουσικών (Θεωρητικά μαθήματα).

Β. Ελένη Οικονόμου, υπάλληλο ΙΔΑΧ ειδικότητας ΤΕ Μουσικών (Πιάνο) με αναπληρωτή της τον Αλέξανδρο Τσιμέκα, υπάλληλο ΙΔΑΧ ειδικότητας ΤΕ Επιμελητών Θεωρητικών Μαθημάτων - Κλαρίνο.

Γ. Κλεάνθη Τριανταφύλλου, υπάλληλο ΙΔΑΧ ειδικότητας ΤΕ Μουσικών (Πιάνο) με αναπληρωτή του τον Θεόδωρο Παπαδογιάννη, υπάλληλο ΙΔΑΧ ειδικότητας ΤΕ Μουσικών (Αρμόνιο - Ακορντεόν).

Η επιτροπή θα συνεδριάσει ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της την έκτη (6η) εργάσιμη ημέρα από την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, για τον έλεγχο των δικαιολογητικών των υποψηφίων

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση