Alert: Να γιατί πήρε άδεια το ΔΑΚΛ !!! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 08:07 Alert: Να γιατί πήρε άδεια το ΔΑΚΛ !!! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Οι «σημαντικές εργασίες» που έγιναν ώστε να δοθεί αιφνιδιαστικά την Πέμπτη το μεσημέρι το «πράσινο φως» από την Επιτροπή.

Ο θυμόσοφος λαός έχει πολλές παροιμίες στην καθημερινότητά του προκειμένου να περιγράψει καταστάσεις σε βάρος της λογικής του, όμως η περίπτωση του ΔΑΚ Λαμίας και η αδειοδότησή του δοκίμασε όλα τα όρια.

Τελικά το μεσημέρι της Πέμπτης (21/9) με μία απρογραμμάτιστη έκτακτη συγκέντρωση της Επιτροπής στο ΔΑΚΛ, δόθηκε το «πράσινο φως» ώστε να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με τον Πανιώνιο σε αυτό.

Το LamiaReport αποτύπωσε λοιπόν τη σημαντική λεπτομέρεια του χθες και του σήμερα που έκανε τη διαφορά ώστε να δοθεί το πολυπόθητο χαρτί.

Στη θέση των εκτεθειμένων βάσεων για τον πυλώνα φωτισμού, πλησίον των βρυσών, πλέον υπάρχει αυτή η σιδηροκατασκευή…

Επειδή κάποια πράγματα, όπως έλεγε και ο αείμνηστος Νίκος Φέρμας στη θρυλική ταινία «Της κακομοίρας», λίγο θέλουν για να χαρακτηριστούν γελοία, επικεντρωνόμαστε στο γεγονός ότι επιτέλους η ομάδα μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι της ώστε και πιο ισχυρή να νιώθει και ο κόσμος που την αγαπάει να την απολαύσει από κοντά και όχι από την τηλεόραση.

Μερεμέτια ή επιπρόσθετες εργασίες, όσοι έχουν καταπιαστεί με μεγάλα έργα, γνωρίζουν ότι θα υπάρχουν και ίσως να συνεχιστούν για πολλούς ακόμη μήνες. Αυτό είναι το τίμημα όταν ένα έργο που θα έπρεπε να γίνει σε 1,5 χρόνο παραδίδεται σε 71 - 72 ημέρες. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για προπολεμικό γήπεδο που πλέον γίνεται προδιαγραφών Super League.
Για το "κατόρθωμα" μεταμόρφωσής του και για τα υπόλοιπα αθλητικά έργα που συντελούνται στην πόλη μίλησαν στην κάμερα του LR, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Στέλιος Καραγιάννης και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για αθλητικά θέματα Θανάσης Κλειτσάκης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση