Στο Λιμεναρχείο Στυλίδας ο Γιάννης Σαρακιώτης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 18:33 Στο Λιμεναρχείο Στυλίδας ο Γιάννης Σαρακιώτης

Την ευχαρίστησή του και τη στήριξη του στις Λιμενικές Αρχές και προσωπικά στον Λιμενάρχη Στυλίδας Στέφανο Καλαμίδα, επιβεβαίωσε ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης, με την επίσκεψή του το πρωί της Παρασκευής (22/9) στο Λιμεναρχείο.

Ο κ. Σαρακιώτης θέλησε να συγχαρεί από κοντά τον Λιμενάρχη για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να επιλυθεί ένα «χρόνιο πρόβλημα που απασχολεί δεκάδες αλιείς οι οποίοι ασκούν νόμιμα το επάγγελμά τους».

Όπως σημείωσε ο Φθιώτης βουλευτής, «οι ενέργειες επίλυσης του προβλήματος επέρχονται μόλις λίγους μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Λιμενάρχη από τον κ. Καλαμίδα, γεγονός το οποίο δεν είναι φυσικά τυχαίο και δείχνει την αποφασιστικότητα και την επάρκειά του». Ο κ. Σαρακιώτης τόνισε επίσης ότι οι πρόσφατες επιχειρήσεις είναι μόνο η αρχή της νέας προσέγγισης των προβλημάτων της περιοχής.

Στη συνέχεια ο βουλευτής Φθιώτιδας συνάντησε τον Προϊστάμενο του Τελωνείου Νικόλαο Κωνσταντίνου και ενημερώθηκε για το σημαντικότατο έργο, που επιτελείται.

Παράλληλα, συνομίλησε με τους εργαζόμενους του Τελωνείου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να του εκθέσουν τις δυσχέρειες κατά την εκπλήρωση των καθηκόντων τους και τις προτάσεις τους με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της υπηρεσίας.

Τέλος, επισκέφθηκε τον τοπικό Σύλλογο των Ερασιτεχνών Αλιέων και συζήτησε για τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν. Όπως δήλωσε ο κ. Σαρακιώτης, θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους και να αναζητά λύσεις στα προβλήματά τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση