Τι εξασφάλισε ο Π. Λάμψας από την επίσκεψη του στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 10:42 Τι εξασφάλισε ο Π. Λάμψας από την επίσκεψη του στο Καρπενήσι

Σε τρεις άξονες κινήθηκε η επίσκεψη του προέδρου του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, Πέτρου Λάμψα στο Καρπενήσι.

Με το Δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη επικύρωσε τη συνέχιση της συνεργασίας  για την περίοδο 2017-18 και της φιλοξενίας 30 φοιτητών του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος στις εγκαταστάσεις της Μαθητικής Εστίας της πόλης με την καταβολή συμβολικού αντιτίμου. Η επιλογή των φοιτητών που θα διαμείνουν στη Μαθητική Εστία, θα πραγματοποιηθεί με βάση κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια τα οποία ορίζονται από τη Συνέλευση του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παίρνουν πληροφορίες για τον τρόπο και χρόνο υποβολής των αιτήσεών τους από τη Γραμματεία του Τμήματος, στο Καρπενήσι.

Στα γραφεία της ΠΕ Ευρυτανίας και στη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αριστείδη Τασιό, συζητήθηκε το θέμα ανακαίνισης του κτιρίου του Τμήματος και της φοιτητικής εστίας στο Καρπενήσι.

Τέλος, ο Πρύτανης του Ιδρύματος καθηγητής Πέτρος Λάμψας, ο Αντιπρύτανης Αριστείδης Μερτζάνης και η Κοσμήτορας της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας & Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής  Αναστασία Παντέρα, επισκέφθηκαν το κτίριο του Ινστιτούτου Ορεινής Αγροτικής Οικονομίας, στο οποίο τους υποδέχθηκε ο Ερευνητής του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ κος Δημήτρης Κατσαρός. Η επίσκεψη αυτή έγινε με σκοπό να προσδιοριστούν οι λεπτομέρειες που αφορούν στην παραχώρηση του συγκεκριμένου κτιρίου, για χρήση από το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και ειδικότερα από το Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος, ώστε το τελευταίο να διευρύνει την κτηριακή υποδομή του και να διαμορφωθεί ένα πολυεπίπεδο πλεονέκτημα για το Τμήμα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση