Επίσκεψη Καμίνη στην Περιφέρεια Στερεάς με άρωμα αυτοδιοίκησης (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 20:15 Επίσκεψη Καμίνη στην Περιφέρεια Στερεάς με άρωμα αυτοδιοίκησης (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Στο τραπέζι η επιτυχημένη «συνταγή» της σύνθεσης δυνάμεων που ακολούθησαν Περιφερειάρχης και Δήμαρχος Αθηναίων.

Με μια αυτοδιοικητική κουβέντα εφ όλης της ύλης ο Γιώργος Καμίνης ολοκλήρωσε από το γραφείο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη την επίσκεψή του στη Λαμία, αφήνοντας ως τελευταίο σταθμό στη Φθιώτιδα την Αταλάντη.

Μέσα σε ένα εξαιρετικά φιλικό κλίμα Καμίνης και Μπακογιάννης αντάλλαξαν απόψεις για το μοντέλο διοίκησης που εφάρμοσε ο καθένας ξεχωριστά στο δικό του χώρο, αλλά και την επιτυχημένη σύνθεση δυνάμεων που τους χάρισε τη νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Άλλωστε το βασικό μήνυμα του κ. Καμίνη σε αυτή την εσωτερική «αναμέτρηση» είναι η συνένωση των προοδευτικών δυνάμεων με όραμα μια μεγάλη κεντροαριστερά.

Γενικότερα η συζήτηση στο τραπέζι παρουσία στενών συνεργατών του κ. Μπακογιάννη, εκ των οποίων οι περισσότεροι προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο με τον κ. Καμίνη, τροφοδότησε την κουβέντα γύρω από την συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων που σε άλλες χώρες, που βρέθηκαν και εκείνες στη δίνη της κρίσης, είχε ως αποτέλεσμα να τις βάλει σε τροχιά ανάπτυξης.

«Μην ξεχάσεις την αυτοδιοίκηση…», είπε ο κ. Μπακογιάννης στο τέλος δίνοντας τις ευχές του στον Δήμαρχο Αθηναίων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη Καμίνη στο γραφείο του κ. Μπακογιάννη:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση