Αναμόρφωση προϋπολογισμού και Κέντρο Κοινότητας στο ΔΣ Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 09:21 Αναμόρφωση προϋπολογισμού και Κέντρο Κοινότητας στο ΔΣ Μακρακώμης

Με 19 θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017 το Δημοτικό Συμβούλιο Μακρακώμης.

Προς έγκριση έρχεται η αναμόρφωση του προϋπολογισμού με μια πρόσθετη επιβάρυνση επί του αποθεματικού, αλλά και η Επιτροπή για την Τράπεζα Αίματος του Δήμου.

Επίσης έρχεται η έγκριση του κανονισμού λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου, που αναμένεται να βοηθήσει σε πολλά καθημερινά προβλήματα τους Δημότες.

Συζήτηση για προτάσεις επί Αγροτικών προγραμμάτων, αλλά και για την υπαγωγή του Δήμου Μακρακώμης στο πρόγραμμα χρηματοδότησης για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, είναι επίσης στην ημερήσια διάταξη.

Τα θέματα (σε παρένθεση οι εισηγητές τους):

1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

2. Συμπλήρωση της αριθ. 174/2017 απόφασης ΔΣ περί συγκρότηση επιτροπής Τράπεζας Αίματος. (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ)

3. Διαγραφή χρεών. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

4. Συγκρότηση επιτροπής διαβούλευσης. (ΣΥΡΡΑΦΟΣ)

5. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών: «Περισυλλογή και επιτήρηση αδέσποτων ζώων». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

6. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής των εργασιών: 1)Δαπάνες για μικροβιολογική ανάλυση νερού και 2) Έλεγχος και ρυθμίσεις χλωρίου στο πόσιμο νερό σε δεξαμενές και δίκτυα ύδρευσης. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

7. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους. (ΜΠΟΤΣΗΣ ΒΑΣ)

8. Περί καθορισμού όρων διεξαγωγής Εμποροπανήγυρης στη Δ.Κ. Σπερχειάδας και ορισμός επιτροπής. (ΣΥΡΡΑΦΟΣ)

9. Έγκριση 2ου Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής της υπηρεσίας: «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

10. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής της υπηρεσίας: «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΡΙΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

11. Έγκριση ΠΟΠ του έργου: «Διαμόρφωση εισόδου και κατασκευή διαδρόμων στο 1ο νεκροταφείο Σπερχειάδας» του Δήμου Μακρακώμης. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

12. Περί υποβολής προτάσεων για χρηματοδότηση πράξεων, στο Πρόγραμμα «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (ΠΑΑ) 2014-2020» . (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

13. Αποδοχή χρηματοδότησης 150.000,00 € από πρόγραμμα 2001ΣΕ05500002 της ΣΑΕ055 του ΠΔΕ «Επιχορήγηση των ΟΤΑ για εκτέλεση έργων από τους ΟΤΑ της χώρας για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

14. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής των εργασιών: 1)Ηχητική κάλυψη διαφόρων δραστηριοτήτων του Δήμου, 2) Έκτακτες εργασίες για τη λειτουργία του αντλητικού συγκροτήματος γεώτρησης για την υδροδότηση της ΤΚ Τυμφρηστού και 3) Κατεδαφίσεις επικινδύνων ετοιμόρροπων κτισμάτων στην ΤΚ Μαρμάρων. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

15. Έγκριση Κανονισμού λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Μακρακώμης. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

16. Παραλαβή υλικών χωρίς πρωτόκολλο παραλαβής από επιτροπή παραλαβής σύμφωνα με το άρθρο 209 του ν. 4412/2016 και συγκρότηση νέας επιτροπής παραλαβής για την εν λόγω προμήθεια. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

17. Έγκριση υπαγωγής του Δήμου Μακρακώμης στο πρόγραμμα χρηματοδότησης ενεργειών για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

18. Έγκριση εξόδων διοργάνωσης ημερίδας «Ιστορικά στοιχεία για τη Δυτική Φθιώτιδα - Το Λαογραφικό Μουσείο ως χώρος εκπαίδευσης» και ψήφιση πίστωσης (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

19. Έγκριση μελετών και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση