Λαμία: Έκλεψε κοσμηματοπωλείο... τον "τσίμπησε" η Άμεση Δράση

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 08:10 Λαμία: Έκλεψε κοσμηματοπωλείο... τον "τσίμπησε" η Άμεση Δράση

Συνέβη στις 4:00΄ σήμερα (11/10) τα ξημερώματα στο κέντρο της πόλης....

Ο "ποντικός", γνωστός στις αστυνομικές αρχές από παρόμοιες υποθέσεις και ναρκωτικά, με διαρρηκτικά εργαλεία παραβίασε την είσοδο από κοσμηματοπωλείο στη κέντρο της Λαμίας.

Πήρε όσα χρήματα βρήκε μέσα στην ταμειακή, αλλά και αρκετά χρυσαφικά και κοσμήματα που βρήκε μπροστά του.

Αμέσως μετά έφυγε και εξαφανίστηκε μέσα στο σκοτάδι νομίζοντας ότι στάθηκε τυχερός, αφού έκανε καλή μπάζα χωρίς να τον πιάσουν. Υπολόγισε όμως χωρίς... την «Άμεση Δράση».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όταν έγινε η διάρρηξη ενημερωθηκε με μυστικό συναγερμό η αστυνομία, το κέντρο της οποίας κινητοποίησε την «Άμεση Δράση» και το συμβατικό της Ασφάλειας Λαμίας, που ήταν σε περιπολία.

Λίγα λεπτά αργότερα ο κλέφτης εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση από το κατάστημα που διέρρηξε και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν τόσο τα χρήματα, όσο και τα κοσμήματα που είχε κλέψει πριν από λίγη ώρα, αφού δεν πρόλαβε να τα ξεφορτωθεί.

«Τα χρήματα δεν ήταν πολλά, αλλά κάποια από τα κοσμήματα ήταν μεγάλης αξίας. Ευτυχώς που κατάφερε και τα βρήκε η αστυνομία....», είπε ανακουφισμένη η ιδιοκτήτρια του καταστήματος στο LamiaReport.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση