Ο Θανάσης Μιχελής για το δικαίωμα αυτοκαθoρισμού του φύλου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 18:48 Ο Θανάσης Μιχελής για το δικαίωμα αυτοκαθoρισμού του φύλου

Τα Δημοτικά Σχολεία στο Δήμο Λαμιέων όπου θα προσφέρονται συσσίτια στους μαθητές.

Στη διαδικασία για την ψήφιση του Σ/Ν για το «δικαίωμα αυτοκαθορισμού του φύλου διεμφυλικών ατόμων», το λόγο πήρε και ο βουλευτής Φθιώτιδας Θανάσης Μιχελής, ο οποίος και υποστήριξε ότι αν δεν υπήρχαν κομματικές σκοπιμότητες, όλοι στη Βουλή πλην της Χρυσής Αυγής, συμφωνούν στο ατομικό τους δικαίωμα  αυτοκαθορισμού του φύλου τους.

Αναφερόμενος επίσης στη στήριξη της οικογένειας, ο κ. Μιχελής ανέφερε ότι αυτή στηρίζεται με συγκεκριμένα μέτρα κι όχι με διακηρύξεις και λόγια παραθέτοντας την συνυπηρέτηση των εργαζομένων γονέων, τη στήριξη των παιδιών με τα μαθητικά συσσίτια, τη δωρεάν μεταφορά τους στα σχολεία κα..

Υπενθύμισε δε την απόφαση για τα μαθητικά συσσίτια στα Δημοτικά της Φθιώτιδας και συγκεκριμένα στο Δήμο Λαμιέων που είναι τα εξής:

1ο Δημ. Σχ. Γοργοποτάμου, 1ο Δημ. Σχ. Λαμίας, 5ο Δημ. Σχ. Λαμίας, 6ο Δημ. Σχ. Λαμίας, 10ο Δημ. Σχ. Λαμίας, 14ο Δημ. Σχ. Λαμίας, 17ο Δημ. Σχ. Λαμίας, 20ο Δημ. Σχ. Λαμίας, 22ο Δημ. Σχ. Λαμίας, 24ο Δημ. Σχ. Λαμίας, 25ο Δημ. Σχ. Λαμίας, Δημ. Σχ. Λιανοκλαδίου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση