48 προσλήψεις για 8 μήνες στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Θερμοπυλών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 21:30 48 προσλήψεις για 8 μήνες στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Θερμοπυλών

Αναρτήθηκαν στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2017», ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης, ο Οριστικός Πίνακας Επιλαχόντων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων ανέργων για το «Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους και σε Υπηρεσίες Α’ Υποδοχής, Ασύλου και Διαχείρισης Προσφυγικών Ροών – Β΄ κύκλος, για 1.639 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης».

Ο Οριστικός Πίνακας περιλαμβάνει τους ωφελούμενους εγγεγραμμένους στο μητρώο ανέργων του Οργανισμού ηλικίας 18 ετών και άνω, που θα τοποθετηθούν για οκτώ μήνες στους Επιβλέποντες Φορείς, όπως έχουν καθοριστεί σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση.

Για την περιοχή της Στερεάς τα ωφελούμενα άτομα είναι συνολικά 149 εκ των οποίων τα 48 θα απασχοληθούν στη Δομή προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων ξενοδοχείο «ΑΙΓΛΗ ΚΑΙ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΣ» στις Θερμοπύλες. Άλλα 49 άτομα είναι για Δομή προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων Ριτσώνας και τα υπόλοιπα 52 για τη Δομή προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων "πρώην Κλωστήριο ΣΑΠΡΟΓΛΟΥ - θέση ΧΑΡΑΙΝΤΙΝΗ".

Προσαρμοσμένη αναζήτηση