Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΕΙ Στερεάς: Το καλωσόρισμα στα «πρωτάκια»!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 19:08 ΤΕΙ Στερεάς: Το καλωσόρισμα στα «πρωτάκια»!

Υποδέχτηκαν τους νέους φοιτητές στο ΤΕΙ της Λαμίας...

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, καλωσόρισε τους πρωτοετείς φοιτητές του που εγγραφήκαν στα Τμήματα Νοσηλευτικής, Φυσικοθεραπείας, Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Μηχανικών που έχουν την έδρα τους στη Λαμία.

Το καλωσόρισμα έγινε στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος από τον Αναπληρωτή Πρύτανη Νικόλαο Στριμπάκο παρουσία και του Αναπληρωτή Πρύτανη Αριστείδη Μερτζάνη. Από τη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας καλωσόρισε και ενημέρωσε τους νέους φοιτητές ο Κοσμήτορας της Σχολής Γιώργος Γιόφτσος.

Η ανταπόκριση των πρωτοετών ήταν μεγάλη και η ενημέρωση που έγινε για τις σπουδές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρονται στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας από τους αρμόδιους των Τμημάτων Συντονισμού Σπουδών, Σπουδαστικής Μέριμνας, Βιβλιοθήκης και Δικτύου και Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών ήταν χρήσιμη για τα πρώτα βήματα των νεοεισερχομένων φοιτητών.

Στην τελετή υποδοχής παρευρέθηκαν οι Πρόεδροι και Καθηγητές των Τμημάτων που εδρεύουν στη Λαμία ενώ η εκδήλωση έκλεισε με video παρουσίαση γνωριμίας με την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

«Ευχόμαστε σε όλους τους πρωτοετείς καλή αρχή και καλό ξεκίνημα στις σπουδές τους».