Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόσκληση σε εθελοντές από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Εμπιστοσύνης Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 19:27 Πρόσκληση σε εθελοντές από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Εμπιστοσύνης Φθιώτιδας

Για τις εκλογές της κεντροαριστεράς που θα γίνουν στις 12 Νοεμβρίου..

Συνεδρίασε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 η Νομαρχιακή ομάδα εμπιστοσύνης του Νομού Φθιώτιδος με αντικείμενο τον καθορισμό του αριθμού και της τοποθεσία και της στελέχωσης των εκλογικών κέντρων στα οποία θα διεξαχθεί η ψηφοφορία στον Νομό Φθιώτιδος, για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.

Με ομόφωνη απόφαση καλούν κάθε πολίτη που θέλει να μετέχει ως εθελοντής στη διοργάνωση των εκλογών, ως μέλος  εφορευτικής επιτροπής, ως χειριστής Η/Υ, ως γραμματειακή υποστήριξη να το δηλώσει συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα συμμετοχής εθελοντή και επιλέγοντας αυτό που μπορεί και θέλει να κάνει.

Η διεξαγωγή του 1ου γύρου της εκλογικής αναμέτρησης στην κεντροαριστερά έχει μετατεθεί για τις 12 Νοεμβρίου και του 2ου, αν χρειασθεί, για τις 19 Νοεμβρίου 2017, σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών Δεοντολογίας (ΑΕΔΔ) και τον Πρόεδρο της Ν. Αλιβιζάτο. Ο τελευταίος είχε τη διαβεβαίωση των εταιριών που έχουν αναλάβει το έργο της διεξαγωγής της on line ψηφοφορίας, ότι το επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας επιτυγχάνεται αν η εκλογή πραγματοποιηθεί μετά τις 10 Νοεμβρίου 2017.