Η 42χρονη έκανε βουτιά θανάτου στο γκρεμό - Είχε αφήσει σημείωμα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 08:24 Η 42χρονη έκανε βουτιά θανάτου στο γκρεμό - Είχε αφήσει σημείωμα

Με τραγικό τρόπο μια 42χρονη γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (12/10) προς Παρασκευή, οδηγώντας το αυτοκίνητό της σε γκρεμό 230 μέτρων!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το δυστύχημα που σημειώθηκε στην 27η χ/θ της ΕΟ Ιτέας - Αντιρρίου στη θέση Αγίων Πάντων, ήταν τελικά αυτοκτονία, καθώς βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα στο της οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου με το οποίο ανέφερε ότι βάζει τέλος στη ζωή της για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους! Η 42χρονη να σημειωθεί ότι ήταν χωρισμένη και πριν το απονενοημένο διάβημα φρόντισε να αφήσει σημείωμα στον τοπικό σταθμό της Ερατεινής περιγράφοντας την απελπισία της και φροντίζοντας να μην εμπλέξει τρίτους στην συγκεκριμένη απόφαση.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ψαρά της περιοχής γύρω στα μεσάνυχτα είδε αυτοκίνητο να φεύγει από το δρόμο και να πέφτει στο γκρεμό, φλεγόμενο. Ειδοποίησε το «100» και στο σημείο έσπευσε το ΑΤ Ιτέας, στελέχη του Λιμενικού Σώματος, Πυροσβέστες του Κλιμακίου της Ιτέας και ΕΚΑΒ.

Διαπίστωσαν ότι ήταν αδύνατο να κατεβούν στο γκρεμό, ενώ και από θαλάσσης ήταν αδύνατο μέσα στη νύχτα να προσεγγίσουν το σημείο λόγω των βράχων που υπάρχουν στο συγκεκριμένο σημείο.

Τελικά στις 2 το πρωί μία βάρκα κατάφερε να φτάσει κοντά και να ελέγξει την άμορφη μάζα των λαμαρινών όπου μέσα δε βρέθηκε κανείς. Τότε κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ που συμπλήρωσε την ομάδα έρευνας με πέντε άνδρες από την Ορειβατική Ομάδα, οι οποίοι γύρω στις 6:30 το πρωί κατάφεραν να βρουν το άψυχο κορμί της 42χρονης λίγα μέτρα παραπάνω.

H επιχείρηση από τους άνδρες της Πυροσβεστικής κράτησε πολλές ώρες, με τη μεταφορά της 42χρονης να γίνεται τελικά μέσω θαλάσσης.

Διαβάστε επίσης: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Μια γυναίκα νεκρή

Προσαρμοσμένη αναζήτηση