Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Έρχεται προϋπολογισμός και ΤΠ για το 2018

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 10:06 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Έρχεται προϋπολογισμός και ΤΠ για το 2018

Σε εξέλιξη το παζάρι στην Ελάτεια - Ετοιμασίες για το παζάρι της Κάτω Τιθορέας.

Συνεδριάζει την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 στην Κάτω Τιθορέα, η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 18:00 και περιλαμβάνει ως θέματα, τη συζήτηση για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου και τον Προϋπολογισμό του έτους 2018.

Τα παζάρια

Σε εξέλιξη βρίσκεται το παζάρι στην Ελάτεια και πλέον στο Δήμο προετοιμάζονται για τις ενοικιάσεις των θέσεων στην Κάτω Τιθορέα.

Όπως και στα προηγούμενα (Αμφίκλειας - Ελάτειας), έτσι και στην Κάτω Τιθορέα υπάρχει η δυνατότητα η εμποροπανήγυρη να γίνει επταήμερη αντί 5ημερης που προβλέπεται και ημερομηνία έναρξης την 5η Νοεμβρίου 2017.

Τα σκεπαστά παραπήγµατα προσφέρονται στους εκθέτες στον τόπο της εµποροπανήγυρης µε ενοίκιο και η φανερή πλειοδοτική δηµοπρασία τους θα πραγµατοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεµβρίου 2017 και από ώρα 10.00΄ έως 13.00΄ στο χώρο του ∆ηµοτικού Καταστήµατος από τα µέλη της Οικονοµικής Επιτροπής (ή τους νόµιµους αναπληρωτές τους) µε επαναληπτική αυτής αν χρειαστεί την Κυριακή 5 Νοεµβρίου 2017 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Θυμηθείτε εδώ την κανονιστική που ψηφίστηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση