Τελευταίες παρεμβάσεις για το Νοσοκομείο Χαλκίδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 16:08 Τελευταίες παρεμβάσεις για το Νοσοκομείο Χαλκίδας

Με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Για να είναι όλα έτοιμα και να λειτουργήσει ως σύγχρονο Νοσοκομείο το έργο του καινούριου Νοσοκομείου Χαλκίδας χρειάζεται και συνοδα έργα για τα οποία την ένταξη στο ΕΠ «Στερεά Ελλάδα 2014-2020», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης.

Στο πρόγραμμα εντάχθηκαν όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις και τα έργα πρόσβασης και δικτύου υποδομών, προϋπολογισμού 2.233.086,21 ευρώ, που θα το καταστήσουν έτοιμο προς χρήση..

Με αφορμή την ένταξη των έργων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε ότι το στοίχημα που τέθηκε από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της περιφερειακής αρχής, κερδήθηκε και σε λίγο καιρό το Νέο Γενικό Νοσοκομείο θα παραδοθεί στους πολίτες.

 Μάλιστα στο λογαριασμό του στο Facebook δεν έκρυψε πόση αγωνία είχε για το αν θα εξασφαλιζόταν η χρηματοδότηση του έργου:

«Τελευταίες υπογραφές, τελευταίες παρεμβάσεις. Μπήκαμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του Νοσοκομείου Χαλκίδας. Εντάξαμε στο Επιχειρησιακό μας πρόγραμμα τις τελευταίες παρεμβάσεις που πρέπει να κάνουμε, για έργα πρόσβασης και δικτύου υποδομών, για να παραδώσουμε το νοσοκομείο στους πολίτες. Τώρα αν σας πω ότι δεν είχαμε άγχος για την χρηματοδότηση των έργων, θα πω ψέματα. Αλλά τέλος καλό και όλα καλά. Πάμε να το ολοκληρώσουμε!», έγραψε χαρακτηριστικά. 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση