Λαμία: Αναζητείται μάρτυρας για το τροχαίο στα φανάρια της ΔΕΗ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 08:25 Λαμία: Αναζητείται μάρτυρας για το τροχαίο στα φανάρια της ΔΕΗ

Το τροχαίο έγινε νωρίς το βράδυ της Κυριακής στην είσοδο της πόλης, στα φαναρια της ΔΕΗ.

Ευτυχώς δεν υπήρξε καποιος σοβαρός τραυματισμός. Δυστυχώς όμως και οι δυο οδηγοί υποστηρίζουν ότι πέρασαν με πράσινο. Όμως ένας από τους δυο λέει την αλήθεια.

Ο Λαμιώτης οδηγός με το φορτηγάκι υποβάλει θερμή παράκληση εάν υπάρχει καποιος μάρτυρας ή οποιοσδήποτε γνωρίζει το παραμικρό, που μπορεί να βοηθήσει, να επικοινωνήσει μαζί του στο 6973322955 (Αλέξανδρος) ή με την Τροχαία Λαμίας στο 22310 56856.

Δείτε τι μας έγραψε στο email που μας έστειλε:

«Είμαι ο ένας από τους δυο εμπλεκόμενους στο ατύχημα που συνέβη χτες 15/10 στις 20:24 στην είσοδο της Λαμίας στα φανάρια της Έκθεσης Λαμίας. Τα αίτια του ατυχήματος είναι απλά. Παραβίαση σηματοδότη. Ερχόμουν από Ανθήλη για Λαμία. Σταμάτησα στο φανάρι, που ήταν κόκκινο, για να στρίψω αριστερά στην  είσοδο της πόλης.  Πίσω μου ήταν άλλα δυο ΙΧ αυτοκίνητα. Ξεκίνησα όταν το φανάρι έγινε πράσινο. Το άλλο αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση από Δομοκό προς Αθήνα και πέρασε με κόκκινο. Η σύγκρουση έγινε πλαγιομετωπικά και τα αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στο σημείο που φαίνεται στις φωτογραφίες. Ευτυχώς είχαμε μόνο υλικές ζημιές χωρίς τραυματισμούς, δυστυχώς όμως κανείς από τους παραβρισκόμενους στο σημείο δεν σταμάτησαν, ούτε να δουν αν χτύπησε κανείς, αλλά ούτε και να δώσει κατάθεση στην  τροχαία για τα αιτία του δυστυχήματος.  Ο οδηγός ενός λεωφορείου που ήταν σταθμευμένο απέναντι και είδε το τροχαίο είπε στην οδηγό του ΙΧ αυτοκίνητου «πέρασες με κόκκινο» τρεις φορές.  Αυτός όμως έφυγε στο διάστημα που έλεγχα αν όλοι είμαστε καλά και μέχρι να ειδοποιήσω τροχαία και ΕΚΑΒ. Παρακαλώ θερμά, τόσο τον οδηγό του λεωφορείου που είδε το τροχαίο όσο και όποιον άλλο οδηγό, βρέθηκε στο σημείο και μπορεί να βοηθήσει να ενημερώσει την τροχαία Λαμίας ή να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6973322955 (Αλέξανδρος) ».

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση