Παρέμβαση Γιαννόπουλου για τις λίστες αναμονής στα Νοσοκομεία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 21:04 Παρέμβαση Γιαννόπουλου για τις λίστες αναμονής στα Νοσοκομεία

Ξεπέρασαν τους δύο μήνες αναμονής περιστατικά που χρήζουν άμεσης χειρουργικής επέμβασης, σύμφωνα με τον πρώην υφυπουργό υγείας, Αθανάσιο Γιαννόπουλο που καλεί τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση για ισοπολιτεία όπως επιτάσσει το σύνταγμα.

Ο κ. Γιαννόπουλος αναφέρει περιστατικά επωνύμων που αντιμετωπίσθηκαν άμεσα, ενώ απλοί πολίτες περιμένουν μεγάλο διάστημα με τεράστιο κίνδυνο για την υγεία τους.

Μάλιστα ως γιατρός υπογραμμίζει ότι «η χρησιμοποίηση των συγχρόνων ιατροτεχνολογικών βοηθημάτων είναι επιτακτική γιατί κατ’ αυτόν τον τρόπο μειώνονται οι εγχειρητικές επιπλοκές που κοστίζουν πολλαπλάσια χρήματα και κυρίως μειώνεται η εγχειρητική θνησιμότητα. Πρέπει να χειρουργούνται τα περιστατικά με σύγχρονη τεχνολογία που στοιχίζει μεν αλλά σώζει δίνοντας προσδόκιμο ποιοτικής και ποσοτικής επιβίωσης». Σημειώνει μάλιστα ότι «υπάρχουν λύσεις» που πρέπει να δοθούν μπροστά στον ανθρώπινο πόνο και στη βάσανο της νόσου και δη της καρκινικής νόσου που δεν χωράει κομματική ή ιδεολογική διαφοροποίηση.

«Τολμήστε τώρα και δώστε λύσεις άμεσα στο δράμα που βιώνουν οι ασθενείς και οι οικογένειές τους», καταλήγει στο κείμενο με την παρέμβασή του ο πρώην υφυπουργός.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση