Αύριο: ΠΑΣ Λαμία - Παναθηναϊκός. Μάθε για τα εισιτήρια!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 08:12 Αύριο: ΠΑΣ Λαμία - Παναθηναϊκός. Μάθε για τα εισιτήρια!

Απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων φίλων του Παναθηναϊκού - Μέχρι το Σάββατο και από τις 9:30 το πρωί στο ΔΑΚΛ η διάθεση των εισιτηρίων - Από ποιες θύρες θα εισέρχονται οι κάτοχοι διαρκείας - - Πρόβλημα με Βουό - Σκέψεις για την αρχική 11αδα.

Με ζωηρό ενδιαφέρον συνεχίζεται από τα εκδοτήρια του ΔΑΚ Λαμίας η διάθεση των εισιτηρίων για τον σπουδαίο αγώνα του Σαββάτου (21/10, 20:30) ΠΑΣ Λαμία - Παναθηναϊκού για την 8η αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Οι φίλαθλοι της Λαμίας ήταν από πολύ νωρίς το πρωί έξω από τα εκδοτήρια, αναγκάζοντας την ΠΑΕ να ανακοινώσει ότι θα ξεκινά η διάθεσή τους στις 09:30. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους της πως μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο για την αναμέτρηση του Σαββάτου (21/10, 20:30) εναντίον του Παναθηναϊκού, από τα εκδοτήρια του ΔΑΚ την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 9:30». Οι τιμές των εισιτηρίων θυμίζουμε είναι 20 ευρώ για τις κερκίδες 1 έως 6 και 15 ευρώ για τις κερκίδες 12 έως 17. Η τιμή του παιδικού εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και αφορά παιδιά που γεννήθηκαν από 1/1/2000 και έπειτα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, «για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», όπως αναφέρει, απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Επίσης με άλλη ανακοίνωση η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ενημερώνει ότι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας VIP και GOLD προς αποφυγή ταλαιπωρίας, θα εισέρχονται στις κερκίδες του ΔΑΚ από την είσοδο VIP (έναντι Δημαρχείου), ενώ οι κάτοχοι καρτών διαρκείας σε όλες τις υπόλοιπες κερκίδες θα εισέρχονται από τη Θύρα 3 (είσοδος ασθενοφόρου) του ΔΑΚ. Τελευταία υπενθύμιση για όσους δεν έχουν παραλάβει την κάρτα διαρκείας τους ότι αυτές θα δίνονται από τα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Ελευθερίας την Παρασκευή 20/10 10:00 με 14:00.

Προπόνηση στο ΔΑΚΛ

Αγωνιστικά η ομάδα προπονήθηκε στο ΔΑΚΛ 5 με 7 το απόγευμα της Πέμπτης, θέλοντας ο Μπάμπης Τεννές για τους παίκτες του να έχουν εικόνα του γηπέδου, αφού επιστρέφουν για επίσημο παιχνίδι σε αυτό μετά από 19 ημέρες.

Το βσικό πρόβλημα ακούει στο όνομα Πάτρικ Βουό, ο οποίος μετά τον Ολυμπιακό δεν μπόρεσε να ξαναπατήσει χωρίς πόνο το πόδι του για να μπορέσει να αγωνισθεί. Επίσης θα απουσιάσει ο Αναστασόπουλος που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Επιπλέον υπάρχει προβληματισμός για το αν θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στην αρχική 11αδα μετά την απογοητευτική εμφάνιση στην Τούμπα. Ο έμπειρος τεχνικός όμως γνωρίζει ότι πρώτο μέλημα είναι η βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς δεν μπορεί οι παίκτες του να έχασαν το πάθος που έφερε και τις θετικές εμφανίσεις και τους εφτά βαθμούς μέχρι σήμερα. Τις προθέσεις του θα τις δείξει και με την κατάρτιση της 18αδας που λογικά θα ανακοινωθεί την Παρασκευή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση